Libnet.ro
UNICEF

22:30

Consilier local din Dambovita, cercetat pentru avere nejustificata.

România Liberă România Liberă,
Consilier local din Dambovita, cercetat pentru avere nejustificata.

Un consilier local din comuna Corbii Mari, judetul Dambovita, este cercetat de Agentia Nationala de Integritate pentru avere nejustificata si fals in declaratii. Tudor Dorobantu detine incepand cu data de 09 ianuarie 2006, functia de Secretar general al Federatiei Nationale a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe AGROSTAR- Bucuresti, iar incepand cu mandatul 2008 -2012 detine si functia de Consilier local in cadrul Consiliului Local al comunei Corbii . continuă pe România Liberă

Consilier local din Alba retinut pentru trafic de minori si proxenetism

Consilierul local din orasul Aiud, judetul Alba, a fost retinut pentru acuzatia de trafic de minori si proxenetism. Procurorii DIICOT vor sesiza Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventiva.

Agent al Registrului Permise de Conducere, acuzat de avere nejustificata si fals.

Un agent sef din cadru Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor este cercetat de Agentia Nationala de Integritate pentru avere nejustificata si fals in declaratii, conform unui comunicat al ANI. Mircea Iamandi are o diferenta intre averea dobandita si veniturile realizate de aproximativ 49. 921 de euro. Citeste si: Agent al Politiei de Frontiera Moravita, cercetat pentru avere nejustificata In perioada 01 ianuarie 2005 31 decembrie 2007, IAMANDI MIRCEA a .

Sef al Registrului Permise de Conducere, acuzat de avere nejustificata si fals.

Seful Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor este cercetat de Agentia Nationala de Integritate pentru avere nejustificata si fals in declaratii, conform unui comunicat al ANI. Mircea Iamandi are o diferenta intre averea dobandita si veniturile realizate de aproximativ 49. 921 de euro. Citeste si: Agent al Politiei de Frontiera Moravita, cercetat pentru avere nejustificata In perioada 01 ianuarie 2005 31 decembrie 2007, IAMANDI MIRCEA a realizat venituri .

Fost agent al Registrului Permise de Conducere, acuzat de avere nejustificata si fals.

Un fost agent sef din cadru Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor este cercetat de Agentia Nationala de Integritate pentru avere nejustificata si fals in declaratii, conform unui comunicat al ANI. Mircea Iamandi are o diferenta intre averea dobandita si veniturile realizate de aproximativ 49. 921 de euro. Potrivit unei precizari a Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Autovehiculelor, Mircea Iamandi a detinut functia de agent principal in cadrul .

Consilier juridic ANAF Dambovita, declarat incompatibil

Alexandrescu Alexandru Aurelian Andy, consilier juridic in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Directia Generala Juridica, si, respectiv, in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului Dambovita, a fost declarat de catre ANI incomptabili, dupa ce a detinut, concomitent, si calitatile de asociat unic si administrator al Societatii Profesionale TEMPUS LEGIS S.

Important membru PDL si fost consilier in Ministerul Sanatatii, arestat pentru proxenetism si trafic de minori

Medicul Molnar Geza, consilier local in Aiud, arestat preventiv pentru proxenetism si trafic de minori, va fi exclus din partid, a declarat, miercuri, presedintele PDL Aiud, Tiberiu Budusan. Va fi exclus din partid.

Important PDL-ist si fost consilier in Ministerul Sanatatii, arestat pentru PROXENETISM si trafic de minori

Medicul Molnar Geza, consilier local in Aiud, arestat preventiv pentru proxenetism si trafic de minori, va fi exclus din partid, a declarat, miercuri, presedintele PDL Aiud, Tiberiu Budusan. Va fi exclus din partid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )