Libnet.ro
UNICEF

20:00

UPDATE. Iohannis, dupa vizita de la iCCJ: La inalta Curte se lucreaza mult si bine

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Iohannis, dupa vizita de la iCCJ: La inalta Curte se lucreaza mult si bine

Presedintele Klaus Iohannis va face, miercuri, la ora 11. 00, o vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei iCCJ), la invitatia presedintei acestei institutii, Livia Stanciu, potrivit programului oficial al sefului statului, transmis de Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, in vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, marti, o vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Potrivit comunicatului, presedintele a fost invitat de.

Ora 11:00 Klaus Iohannis, in vizita la Inalta Curte, la invitatia judecatoarei Livia Stanciu

Presedintele Klaus Iohannis merge miercuri, la ora 11:00, in vizita la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in invitatia presedintei acestei institutii, judecatoarea Livia Stanciu, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iohannis merge la ICCJ la ora 11

Presedintele Klaus Iohannis va face, astazi, la ora 11:00, o vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), la invitatia presedintei instantei supreme, Livia Stanciu, a anuntat astazi Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis: La inalta Curte se lucreaza mult si bine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat o vizita, miercuri, la sediul inaltei Curti de Casatie siJustitie, la invitatia judecatoareiLivia Stanciu. in urma acesti vizite, seful statului a afirmat ca.

VIDEO Inalta Curte: Elena Udrea, in arest la domiciliu

Inalta Curte pentru Casatie si Justitie ICCJ) a inlocuit marti masura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu in cazul deputatului Elena Udrea, decizia fiind definitiva, informeaza Agerpres. Elena Udrea a primit miercurea trecuta mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru trei fapte de trafic de influenta - in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500. 000 de euro, precum si pentru spalare de bani. Ora 20:15 Elena Udrea a fost eliberata din Arestul Politiei Capitalei.

Presedintele Klaus Iohannis merge in vizita la iCCJ, la invitatia Liviei Stanciu

Presedintele Klaus Iohannis va face, miercuri, la ora 11. 00, o vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei iCCJ), la invitatia presedintei acestei institutii, Livia Stanciu, potrivit programului.

Iohannis, dupa discutiile cu ministrul de Externe ucrainean: Sper ca armistitiul va fi respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti. Seful statului si-a exprimat speranta ca intrarea in vigoare a armistitiului, pe 15 februarie, va fi respectata de cei implicati in conflict, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu ministrul ucrainean de Externe: Sper ca armistitiul va fi respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti, seful statului exprimandu-si speranta ca intrarea in vigoare a.

Iohannis, dupa atacurile teroriste din Copenhaga: Toleranta fata de religii trebuie respectata

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile teroriste de la Copenhaga, aratand ca, dupa atentatele din luna ianuarie, de la Paris, sunt vizate din nou libertatea de expresie si diferentele.

Iohannis, dupa atacurile teroriste din Copenhaga: toleranta fata de credintele religioase trebuie respectata

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile teroriste de la Copenhaga, aratand ca, dupa atentatele din luna ianuarie, de la Paris, sunt vizate din nou libertatea de expresie si diferentele religioase, si ca toleranta fata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )