Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis: La inalta Curte se lucreaza mult si bine (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: La inalta Curte se lucreaza mult si bine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat o vizita, miercuri, la sediul inaltei Curti de Casatie siJustitie, la invitatia judecatoareiLivia Stanciu. in urma acesti vizite, seful statului a afirmat ca. continuă pe B1

UPDATE. Iohannis, dupa vizita de la iCCJ: La inalta Curte se lucreaza mult si bine

Presedintele Klaus Iohannis va face, miercuri, la ora 11. 00, o vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei iCCJ), la invitatia presedintei acestei institutii, Livia Stanciu, potrivit programului oficial al sefului statului, transmis de Administratia Prezidentiala.

Ora 11:00 Klaus Iohannis, in vizita la Inalta Curte, la invitatia judecatoarei Livia Stanciu

Presedintele Klaus Iohannis merge miercuri, la ora 11:00, in vizita la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in invitatia presedintei acestei institutii, judecatoarea Livia Stanciu, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, in vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, marti, o vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Potrivit comunicatului, presedintele a fost invitat de.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat eliberarea din functie a unui procuror al Parchetului iCCJ care a fost condamnat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, un decret pentru eliberarea din functia de procuror in cadrul Parchetului de la langa inalta Curte de Casatie si Justitie a lui Dumitru Cismaru, dupa ce acesta.

Presedintele Klaus Iohannis merge in vizita la iCCJ, la invitatia Liviei Stanciu

Presedintele Klaus Iohannis va face, miercuri, la ora 11. 00, o vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei iCCJ), la invitatia presedintei acestei institutii, Livia Stanciu, potrivit programului.

VIDEO Inalta Curte: Elena Udrea, in arest la domiciliu

Inalta Curte pentru Casatie si Justitie ICCJ) a inlocuit marti masura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu in cazul deputatului Elena Udrea, decizia fiind definitiva, informeaza Agerpres. Elena Udrea a primit miercurea trecuta mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru trei fapte de trafic de influenta - in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500. 000 de euro, precum si pentru spalare de bani. Ora 20:15 Elena Udrea a fost eliberata din Arestul Politiei Capitalei.

Klaus Iohannis: E nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si toleranta zero fata de terorism

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, pe Facebook, ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia, ca raspuns la inregistrarea video facuta publica deGruparea Stat Islamic, in care.

Reactia extrem de dura a presedintelui Klaus Iohannis: Este nevoie de toleranta ZERO fata de ei

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe Facebook, un mesaj ca reactie la inregistrarea video a Gruparii Statul Islamic, in care este prezentata decapitarea, in Libia, a 21 de barbati egipteni.

Presedintele Klaus Iohannis, vizita la un important centru stiintific

Presedintele Klaus Iohannis va vizita joi Centrul de Cercetare ELI-NP Infrastructura Luminii Extreme - Fizica Nucleara) din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara.

Presedintele ICCJ: Klaus Iohannis mi-a spus ca nu si-a putut imagina conditiile de lucru ale judecatorilor

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a declarat, miercuri, dupa vizita pe care presedintele Klaus Iohannis a facut-o la sediul institutiei, ca acesta i-a transmis ca nu si-a.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )