Libnet.ro
UNICEF

20:30

Presedintele Klaus Iohannis a semnat eliberarea din functie a unui procuror al Parchetului iCCJ care a fost condamnat

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis a semnat eliberarea din functie a unui procuror al Parchetului iCCJ care a fost condamnat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, un decret pentru eliberarea din functia de procuror in cadrul Parchetului de la langa inalta Curte de Casatie si Justitie a lui Dumitru Cismaru, dupa ce acesta. continuă pe B1

Iohannis a semnat eliberarea din functie a unui procuror iCCJ care fusese condamnat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, un decret privind eliberarea din functia de procuror al Parchetului de pe langa iCCJ a lui Dumitru Cismaru, ca urmare a condamnarii definitive a acestuia pentru savarsirea unei infractiuni, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iohannis a semnat eliberarea din functie a unui procuror al Parchetului iCCJ care fusese condamnat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, un decret privind eliberarea din functia de procuror in cadrul Parchetului de pe langa iCCJ a lui Dumitru Cismaru, ca urmare a condamnarii definitive a acestuia pentru savarsirea unei infractiuni.

Presedintele Klaus Iohannis merge in vizita la iCCJ, la invitatia Liviei Stanciu

Presedintele Klaus Iohannis va face, miercuri, la ora 11. 00, o vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei iCCJ), la invitatia presedintei acestei institutii, Livia Stanciu, potrivit programului.

Presedintele Klaus Iohannis, vizita la un important centru stiintific

Presedintele Klaus Iohannis va vizita joi Centrul de Cercetare ELI-NP Infrastructura Luminii Extreme - Fizica Nucleara) din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin. Sper ca armistitiul din Ucraina sa fie respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti. Seful statului si-a exprimat speranta ca intrarea.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru primarii din comune. Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania, un mesaj in care precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si regionalizare.

FOTO Presedintele Klaus Iohannis le-a dat autografe copiilor pe terenul de tenis, la Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a dat autografe duminica pe terenul de tenis, la Sibiu, copiilor care participau la un turneu inclus in calendarul Federatiei Romane de TEnis.

Presedintele Klaus Iohannis va vizita laserul de la Magurele

Inaugurarea lucrarilor la infrastructura proiectului a avut loc in luna iunie 2013, in prezenta comisarului european pentru Politici Regionale, Johannes Hahn. Constructia centrului de cercetare ELI-NP Extreme Light Infrastructure-Nuclear Physics) de la Magurele trebuia finalizata pana in toamna lui 2014, pentru ca apoi sa fie instalate cele doua lasere de mare putere si sistemul de raditie gamma, iar centrul de cercetare sa fie operational din 2017 .

Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacurile de la Copenhaga

Presedintele Klaus Iohannis condamna atacurile din centrul capitalei daneze si reafirma sprijinul Romaniei in lupta impotriva terorismului, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, in vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, marti, o vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Potrivit comunicatului, presedintele a fost invitat de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )