Libnet.ro
UNICEF

22:00

Iohannis a semnat eliberarea din functie a unui procuror al Parchetului iCCJ care fusese condamnat

Adevărul Adevărul,
Iohannis a semnat eliberarea din functie a unui procuror al Parchetului iCCJ care fusese condamnat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, un decret privind eliberarea din functia de procuror in cadrul Parchetului de pe langa iCCJ a lui Dumitru Cismaru, ca urmare a condamnarii definitive a acestuia pentru savarsirea unei infractiuni. continuă pe Adevărul

Iohannis a semnat eliberarea din functie a unui procuror iCCJ care fusese condamnat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, un decret privind eliberarea din functia de procuror al Parchetului de pe langa iCCJ a lui Dumitru Cismaru, ca urmare a condamnarii definitive a acestuia pentru savarsirea unei infractiuni, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat eliberarea din functie a unui procuror al Parchetului iCCJ care a fost condamnat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, un decret pentru eliberarea din functia de procuror in cadrul Parchetului de la langa inalta Curte de Casatie si Justitie a lui Dumitru Cismaru, dupa ce acesta.

FOTO. Care a fost primul mesaj pe care l-a scris Elena Udrea pe Facebook dupa eliberarea din arestul preventiv

La cateva ore dupa eliberarea din Arestul Politiei Capitalei echipa Elenei Udrea a scris, pe contul de Facebook al fostului ministru, ca le multumeste tuturor celor care au sustinut-o si i-au fost alaturi in ultima perioada.

Care este primul loc in care va merge Udrea dupa eliberarea din arest

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca prima obligatie a deputatei, dupa eliberarea din arest, este sa se prezinte la Sectia 2 de Politie pentru a aduce la cunostinta faptul ca instanta a dispus arestul la domiciliu.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru primarii din comune. Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania, un mesaj in care precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si regionalizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )