Libnet.ro
UNICEF

12:30

UPDATE. Melescanu il sustine pe Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale. Ponta il va numi consilier la Cotroceni daca va castiga alegerile

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Melescanu il sustine pe Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale. Ponta il va numi consilier la Cotroceni daca va castiga alegerile

Teodor Melescanu isi anunta, marti, sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea prezidentialelor, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Melescanu il sustine pe Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale

Teodor Melescanu isi anunta, marti, sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea prezidentialelor, transmite Mediafax.

Victor Ponta: Turul doi porneste de la 0 - 0. in urmatoarele zile de campanie ma voi adresa tuturor romanilor

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, dupa afisarea primelor exit-poll-uri ale primului tur prezidential, unde a iesit favorit, ca Romania va avea din nou dupa doi ani un presedinte legitim, care.

Victor Ponta propune BEC ca formularul de declaratie pe propria raspundere sa poata fi descarcat online in turul doi al alegerilor: Intarzierea vine de la acel formular anti-frauda, pentru ca, stiti bine, in 2009, la Paris s-a fraudat votul

Premierul Victor Ponta a avut, luni, o intalnire cu reprezentanti ai MAE pe tema votului din diaspora, legata de disfunctionalitatile inregistrate la vot in primul tur. Primul ministru a declarat, la finalul intalnirii, ca Fiecare cetatean roman, oriunde se afla acesta, trebuie sa poata sa isi exercite dreptul de vot, este inadmisibil sa nu poata sa voteze. In ziua de 16 noiembrie trebuie sa nu existe niciun cetatean roman care sa nu isi poata exercita dreptul la vot, vom face tot ceea ce tine de noi. Victor Ponta a mai explicat ca in diaspora a fost un numar de sectii de votare identic cu cel din 2009, insa numarul alegatorilor a fost mai mare. El a subliniat ca ministrul de Externe garanteaza cu functia ca pe 16 noiembrie orice cetatean care vrea sa voteze va putea sa voteze si nu va ramane in afara sectiei pana la ora 21:00.

PRM il sustine pe Ponta in turul II la prezidentiale

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, il va sprijini pe candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, la turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Anuntul Partidului Romania Mare vine dupa ce presedintele PSD, Victor.

Kelemen: UDMR va decide JOI pe cine va sustine in turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Kelemen Hunor a declarat, luni, ca decizia pe cine va sustine in turul al doilea al alegerilor prezidentiale depinde de foarte multe analize si de foarte multe date.

VIDEO Vadim Tudor il va sustine pe Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

UNPR a semnat, marti, un protocol electoral cu PRM, pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale. in primavara, Vadim Tudor declara ca Ponta poate ajunge presedinte doar la o scara de bloc.

PRM il SUSTINE pe Victor Ponta in turul II la prezidentiale

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, il va sprijini pe candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, la turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Anuntul Partidului Romania Mare vine dupa ce presedintele PSD, Victor.

Ponta si Iohannis, in finala pentru Cotroceni. Cum arata calculele pentru turul doi

Victor Ponta PSD) si Klaus Iohannis PNL) vor intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, potrivit sondajelor realizate de partide. Diferenta dintre cei doi variaza intre opt si zece procente, in favoarea lui Ponta, in functie de realizatorii sondajelor. in turul doi, Ponta va incerca sa obtina voturile candidatilor din coalitia aflata la putere Calin Popescu Tariceanu, Kelemen Hunor sau Dan Diaconescu. Iohannis mizeaza pe alegatorii care au votat in primul tur cu Monica Macovei sau Elena Udrea.

PRM il SUSTINE pe Ponta in turul II la prezidentiale. Vadim: Astazi si aici, Basescu dispare din istoria politicii romanesti

Update 15. 05 - Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR) a incheiat, marti, un protocol de colaborare cu Partidul Romania Mare PRM) privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul al II-lea al.

REZULTATE PARTIALE ale alegerilor prezidentiale, anuntate de BEC. Victor Ponta - 39,57%, Klaus Iohannis - 30,19%

Romanii au decis intre cine se va da batalia finala pentru Cotroceni. Victor Ponta si Klaus Iohannis se vor confrunta in turul doi al alegerilor prezidentiale, pe 16 noiembrie. Biroul Electoral Central a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )