Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE O mie de tineri din Republica Moldova vor marsalui in Bucuresti pentru unirea cu Romania

România Liberă România Liberă,
UPDATE O mie de tineri din Republica Moldova vor marsalui in Bucuresti pentru unirea cu Romania

O mie de tineri, care au pornit pe jos din Chisinau spre Bucuresti, vor marsalui alaturi de cei care ii vor astepta duminica, la ora 14,00, la Piata Universitatii, spre Palatul Cotroceni, unde ii vor cere presedintelui Klaus Iohannis urgentarea procesului de reunificare. continuă pe România Liberă

O mie de tineri din Republica Moldova vor marsalui in Bucuresti pentru unirea cu Romania

O mie de tineri, care au pornit pe jos din Chisinau spre Bucuresti, vor marsalui alaturi de cei care ii vor astepta duminica, la ora 14,00, la Piata Universitatii, spre Palatul Cotroceni, unde ii vor cere presedintelui Klaus Iohannis urgentarea procesului de reunificare.

Burse de peste 1.000 de euro pentru studentii romi din Republica Moldova

Studentii de etnie roma din Republica Moldova care fac studii superioare au sansa sa castige o bursa anuala in valoare de 1. 300 de euro. Ajutorul financiar este oferit de programul Fondului de educatie pentru Romi REF) si Centrul de Informatii Universitare CIU).

10 din 17. Partidul din Republica Moldova care are cei mai multi presedinti de raioane pana acum

Dupa alegerile locale generale din Republica Moldova care au avut loc pe 14 si 28 iunie, consiliile raionale isi ale, pe rand, presedintii de raioane. Pana in rezent, 17 presedinti de raioane au fost alesi in functie.

Petras Austrevi269;ius, despre alegerile locale din Republica Moldova: Au castigat si figuri foarte controversate

Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova Petras Austrevi269;ius salutat alegerea lui Dorin Chirtoaca in functia de primar al municipiului Chisinau, insa considera ca moldovenii au optat in ultimul scrutin electoral si pentru figuri foarte controversate, se arata intr-un interviu acordat Europei Libere.

Impas in negocierile dintre partidele proeuropene din Republica Moldova pentru formarea unui nou guvern. Mihai Ghimpu: Ultima data ne-am intalnit vineri

Negocierile dintre partidele proeuropene de la Chisinau pentru crearea unei majoritati parlamentare si formarea unui nou guvern stagneaza, informeaza agentia Unimedia. Potrivit sursei citate, in ultimele zile nu.

Stadiul negocierilor dintre partidele proeuropene din Republica Moldova

Negocierile dintre partidele proeuropene de la Chisinau pentru crearea unei majoritati parlamentare si formarea unui nou guvern, dupa demisia prezentata in iunie de cabinetul Gaburici, bat pasul pe loc.

Partidele proeuropene din Republica Moldova: Agenda negocierilor este facuta. incepem de la zero

Fruntasi ai partidelor proeuropene din Parlament sunt optimisti ca pana la finele lunii curente formatiunile pe care le reprezinta vor reusi sa desemneze noul Guvern ale Republicii Moldova, transmite IPN.

Vlad Filat: Pana la sfarsitul lunii iulie, Republica Moldova va avea un guvern si o guvernare proeuropeana

Republica Moldova va avea un guvern proeuropean pana la sfarsitul lunii iulie, si-a exprimat joi convingerea presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova PLDM), Vlad Filat, citat de agentia de.

Republica Moldova: Un barbat a gasit un sac cu bani al uneia dintre bancile de la care au disparut anul trecut 1,5 miliarde de dolari

Politia din Republica Moldova a anuntat ca un barbat a gasit un sac cu bani inscriptionat cu sigla Bancii de Economii, una dintre cele trei banci din care anul trecut au disparut 1,5 miliarde de dolari,.

Republica Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria, afirma Tiraspolul

Autoritatile din Republica Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria, a declarat ministrul de externe de la Tiraspol, Nina Stanski, la o intalnire cu Radojko Bogojevici, emisarul special al presedintelui OSCE pentru reglementarea conflictului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )