Libnet.ro
UNICEF

01:06

UPDATE Operatiunile din Romania ale companiei-mama a Pro TV au adus venituri nete de 178,61 milioane de dolari, fata de 162,3 milioane in 2013. Crestere abrupta a profitului in Romania

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Operatiunile din Romania ale companiei-mama a Pro TV au adus venituri nete de 178,61 milioane de dolari, fata de 162,3 milioane in 2013. Crestere abrupta a profitului in Romania

Compania-mama a Pro TV, Central European Media Enterprises CME), a inregistrat in ultimul trimestru al anului trecut venituri nete de 55,14 milioane de dolari, fata de 51,98 milioane de dolari in T4 2013. Rezultatul OIBDA profit operational inainte de depreciere si amortizare) la nivelul intregului an a fost de 95,4 milioane de dolari, comparativ cu o pierdere de peste 48 de milioane de dolari in 2013. In Romania, OIBDA s-a ridicat la 37,25 milioane de dolari, potrivit unui comunicat al grupului. continuă pe Hotnews

Operatiunile din Romania ale companiei-mama a Pro TV au adus venituri nete de 178,61 milioane de dolari, fata de 162,3 milioane in 2013

Compania-mama a Pro TV, Central European Media Enterprises CME), a inregistrat in ultimul trimestru al anului trecut venituri nete de 55,14 milioane de dolari, fata de 51,98 milioane de dolari in T4 2013. Rezultatul OIBDA profit operational inainte de depreciere si amortizare) la nivelul intregului an a fost de 95,4 milioane de dolari, comparativ cu o pierdere de peste 48 de milioane de dolari in 2013. In Romania, OIBDA s-a ridicat la 37,25 milioane de dolari, potrivit unui comunicat al grupului.

Dosar de politician: Micro-autostrazile din Romania si tunurile date de patronii penali ai unor companii (VIDEO)

Romania este blestemata sa nu aiba autostrazi din cauza politicienilor impotenti. Astazi va prezint marile realizari din infrastructura ale guvernarii PSD. Dupa ce Victor Ponta a anuntat, in 2012,.

Jumatate dintre copiii din Romania, hartuiti la scoala

Aproape jumatate dintre copiii din Romania au fost, la un moment dat, hartuiti la scoala. Cifrele alarmante arata ca doua treimi dintre acestia nici nu au spus vreodata acasa prin ce trec in unitatile de.

Un britanic s-a internat intr-un spital din Romania si a avut parte de socul vietii. Este un film de groaza. Daca nu as fi plecat de acolo, as fi fost intr-un sicriu acum

Internarea intr-un spital din Romania este comparata cu un film de groaza de un tanar britanic care a avut ghinionul sa se imbolnaveasca pe o nava din largul litoralului romanesc. Barbatul suferea de.

Meciul Real Madrid - Schalke il va avea observator pe presedintele CCA din Romania

Meciul retur dintre Real Madrid - Schalke 04, din optimile Ligii Campionilor, va fi urmarit de la tribuna oficiala de catre grecul Kyros Vassaras, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania. Acesta a fost desemnat observator UEFA la acest meci.

VIDEO: Varsta rocilor din Romania, determinata cu ajutorul unui echipament de un milion de euro

Varsta rocilor magmatice si metamorfice din Romania va fi stabilita cu ajutorul unei microsonde electronice in valoare de un milion de euro, unica in Romania, in cadrul unui proiect derulat de Facultatea de Biologie si Geologie a Universitatii Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.

Ce varsta au, de fapt, rocile magmatice si metamorfice din Romania

Varsta rocilor magmatice si metamorfice din Romania va fi stabilita cu ajutorul unei microsonde electronice in valoare de un milion de euro, unica in Romania, in cadrul unui proiect derulat de Facultatea de.

Sefa DNA: Nu cred ca isi permite vreun politician din Romania sa ma sune

Procurorul-sef al DNA Laura Codruta Kovesi a declarat, joi seara, cu ocazia primirii Premiului GDS pe 2014, ca se confrunta cu foarte multe presiuni exterioare, dar nu din partea politicienilor si ca nu crede ca isi permite vreun politician din Romania sa o sune, relateaza Mediafax.

Cele mai rare nume de baieti din Romania. Semnificatia lor

Cele mai rare nume de baieti din Romania sunt din ce in ce mai cautate de viitorii parinti care doresc in mod evident ca fiul lor sa aiba un nume greu de intalnit. Mai mult decat atat, majoritatea parintilor isi.

Venitul portofoliului din Romania al AFI Europe a depasit 37 milioane de euro, in 2014

AFI Europe a inregistrat in anul 2014 o crestere cu 20% a venitului operational net asimilat portofoliului din Romania, de peste 37 milioane de euro, potrivit rezultatelor anuntate de companie astazi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2338 seconds )