Libnet.ro
UNICEF

13:30

UPDATE Parlamentul a votat bugetul de stat pe 2015

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Parlamentul a votat bugetul de stat pe 2015

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului va da duminica, incepand cu ora 10:00, votul final asupra proiectului legii bugetului de stat si a proiectului legii asigurarilor sociale de stat pe 2015, transmite Agerpres. Bugetul asigurarilor sociale a fost votat cu 329 voturi pentru si 148 de voturi impotriva. PNL anunta ca va contesta la Curtea Constitutionala legea bugetului de stat pe 2015. continuă pe Hotnews

Parlamentul a votat Bugetul pe 2015.PNL contesta legea bugetului la CCR

Bugetul pe 2015 a fost votat, duminica dimineata, de Parlament, fiind exprimate 339 de voturi pentru si 149 de voturi impotriva. PNL va contesta bugetul la CCR.

Bugetul de stat pe 2015, dezbatut in plenul reunit

Actualizare 15:36 Ponta roaga parlamentarii sa voteze bugetul: Nu raspund la jigniri si insulte Premierul Victor Ponta a declarat astazi in plenul parlamentar reunit, dupa ce opozitia criticase bugetul pe 2015, ca nu raspunde nici la jigniri, nici la insulte si ca ii roaga pe alesi sa voteze, pentru ca tara noastra sa aiba bugetul cat mai curand si cat mai bun, transmit surse din presa. --- * Grupuri parlamentare: PNL voteaza impotriva Bugetului, UDMR va decide dupa dezbateri * Consiliul Fiscal: Nivelul deficitului ESA ar urma sa fie consistent cu obligatiile care-i incumba Romaniei.

Bugetul de stat pe 2015, adoptat de comisiile de buget-finante, dupa trei zile de dezbateri

Comisiile de buget-finante din Camera Deputatilor si Senat au adoptat, joi, proiectul bugetului de stat pe 2015, cu doar doua voturi impotriva si o abtinere, cu unele amendamente, dupa un maraton de dezbateri, care a durat trei zile, potrivit Mediafax. Raportul comisiei de buget-finante urmeaza sa intre, vineri in dezbaterea plenului Parlamentului, iar votul final ar putea avea loc duminica, in aceeasi zi cu depunerea juramantului in fata Legislativului de catre noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis.

Parlamentul dezbate astazi bugetul pe 2015. Victor Ponta si-a anuntat prezenta

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului se reuneste astazi pentru a incepe dezbaterile pe marginea proiectului de buget pe 2015. Premierul Victor Ponta a anuntat ca va fi prezent in Parlament, incepand cu ora 10.

Bugetul pe 2015 ar putea primi votul final sambata

Parlamentarii reiau dezbaterile pe buget, sambata dimineata. Votul final ar putea fi dat sambata. Plenul reunit al Senatului si Camerei a finalizat, vineri, dezbaterile asupra proiectului de buget pe.

Parlamentul a votat bugetul asigurarilor sociale

Parlamentul a finalizat votul pentru bugetul asigurarilor sociale, in urma cu putin timp. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a spus ca este un buget mai mare cu 5,08% fata de cel de anul trecut si asigura ind.

Bugetul pentru 2015, adoptat cu 339 voturi pentru

Actualizare 10:45 PNL contesta la CCR legea bugetului de stat pe 2015 PNL a decis sa conteste la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) legea bugetului de stat pe anul 2015, a anuntat, astazi, deputatul liberal Eugen Nicolaescu, dupa ce plenul Parlamentului a adoptat proiectul de lege.

Parlamentul a adoptat bugetul pe 2015

Proiectul legii bugetului de stat pe anul 2015 a fost adoptat de Parlament, fiind inregistrate 339 de voturi pentru si 141 impotriva, scrie Mediafax .

Bugetul pe 2015 a fost adoptat de Parlament

Bugetul pe 2015 a fost adoptat de Parlament. Din totalul de 568 de parlamentari, sunt prezenti la sedinta 436 de deputasi si senatori. in sedinta Parlamentului de vineri, deputatii si senatorii au votat p.

Consiliul Fiscal: Bugetul pe 2015 are venituri supraevaluate cu 2,3 miliarde lei

Consiliul Fiscal este de parere ca bugetul de stat intocmit pentru anul viitor are venituri supraestimate cu 2,3 miliarde de lei, adica 0,33% din PIB. in Plus, Consiliul Fiscal nu crede ca investitiile vor ajunge la nivelul preconizat 8,6 miliarde de lei - n. r. ), asa cum s-a intamplat si in cursul anilor trecuti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )