Libnet.ro
UNICEF

22:00

UPDATE: Perchezitii in Capitala si in alte doua judete, intr-un dosar cu fonduri europene

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Perchezitii in Capitala si in alte doua judete, intr-un dosar cu fonduri europene

Procurorii anticoruptie efectuaza perchezitii in domiciliare in 7 locatii situate in municipiul Bucuresti si in judetele Ialomita si Calarasi, reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, conform unui comunicat DNA. continuă pe România Liberă

Perchezitii in Capitala si in mai multe judete intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene. Sediul ADR Vest, vizat de anchetatori

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii, luni dimineata, in Capitala si in mai multe judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene. Surse judiciare au precizat ca printre institutiile vizate se numara si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), cu sediul in Timisoara.

Perchezitii in Capitala si in alte doua judete

Procurorii anticoruptie efectuaza perchezitii in domiciliare in 7 locatii situate in municipiul Bucuresti si in judetele Ialomita si Calarasi, reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, conform unui comunicat DNA.

Perchezitii la Ministerul Fondurilor Europene, dar si la ADR Vest intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii, luni dimineata, in Capitala si in patru judete din tara, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene. Surse judiciare au precizat ca printre institutiile vizate se numara Ministerul Fondurilor Europene, dar si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), cu sediul in Timisoara.

Perchezitii ale procurorilor DNA in Bucuresti si alte doua judete. Suspiciuni de infractiuni impotriva intereselor financiare ale UE

Procurorii DNA efectueaza perchezitii in Bucuresti, Ialomita si Calarasi la sediile unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane fizice. Potrivit DNA, exista suspiciuni privind savarsirea.

VIDEO. UPDATE. Perchezitii DNA intr-un dosar cu fraude din fonduri europene. Care este prejudiciul

Procurorii DNA fac perchezitii, luni dimineata, in Capitala si in mai multe judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), cu sediul in Timisoara, afirma surse judiciare, conform Mediafax.

Perchezitii DNA la ADR Vest, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

Procurorii DNA fac perchezitii, in aceasta dimineata, in Capitala si in mai multe judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), cu sediul in Timisoara, potrivit surselor judiciare, citate de presa.

Perchezitii in Capitala si in doua judete din tara intr-un dosar de coruptie impotriva intereselor financiare ale UE

Mai multe perchezitii au loc, marti, in Bucuresti si in judetele Ialomita si Calarasi intr-un dosar privind savarsirea unor infractiuni impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene si a unor infractiuni de fals. in acest caz ar fi vizat si Stefan Poenaru, patronul Agrofarm Calarasi.

VIDEO. UPDATE. Perchezitii DNA la Ministerul Fondurilor Europene si alte trei insitutii, intr-un dosar de FRAUDA. Care este prejudiciul

Procurorii DNA fac perchezitii, luni dimineata, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), Ministerul Fondurilor Europene, AM- POSTCCE, AM- POSDRU, Agentia de Dezvoltare. Prejudiciul se ridica la cinci milioane de euro.

VIDEO. UPDATE. Perchezitii DNA la Ministerul Fondurilor Europene si alte trei institutii, intr-un dosar de FRAUDA. Care este prejudiciul

Procurorii DNA fac perchezitii, luni dimineata, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), Ministerul Fondurilor Europene, AM- POSTCCE, AM- POSDRU, Agentia de Dezvoltare. Prejudiciul se ridica la cinci milioane de euro.

UPDATE: Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Hunedoara

Procurorii DNA fac perchezitii, marti dimineata, la sediul Consiliului Judetean CJ) Hunedoara, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )