Libnet.ro
UNICEF

14:30

UPDATE. Perchezitii DNA la Primaria Constanta. Radu Mazare: S-ar putea sa nu ma intorc acasa

Antena3 Antena3,
UPDATE. Perchezitii DNA la Primaria Constanta. Radu Mazare: S-ar putea sa nu ma intorc acasa

Mai multe persoane s-au adunat la sediul Primariei din Constanta, pentru a-l sustine pe Radu Mazare. ---Procurorii DNA fac, joi, 13 perchezitii in Bucuresti, Constanta si Cluj, la sediile unor firme,. continuă pe Antena3

Perchezitii DNA la Primaria Constanta. Radu Mazare: S-ar putea sa nu ma intorc acasa

Procurorii DNA fac, joi, 13 perchezitii in Bucuresti, Constanta si Cluj, la sediile unor firme, precum si la Primaria Constanta. Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat, ca in.

Procurorii DNA efectuaza perchezitii la primaria lui Radu Mazare

ProcuroriiDirectieiNationale Anticoruptie DNA) efectueaza mai multe perchezitii in Bucuresti, Cluj si Constanta, joi dimineata, inclusiv la Primaria luiRaduMazare, fiind vizate fapte.

Perchezitii DNA la Primaria Constanta. Sunt suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie, de serviciu si a unor infractiuni economice, comise in perioada 2008 - 2014.

Perchezitii DNA la Primaria Constanta

Procurori DNA efectueaza, joi dimineata, perchezitii la Primaria Constanta, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie, de serviciu si a unor infractiuni economice, comise in perioada 2008 - 2014, informeaza un comunicat al DNA.

Perchezitii DNA la Primaria Constanta. Pontul dat de un martor protejat

Procurori DNA efectueaza, joi dimineata, perchezitii la Primaria Constanta, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie, de serviciu si a unor infractiuni economice, comise in perioada 2008 - 2014. Demersul procurorilor se bazeaza pe denuntul si inscrisurile oferite de un martor cu identitate protejata.

Perchezitii DNA la Primaria Constanta: contracte de 4,6 mil. euro cu firmele lui Strutinsky, la baza dosarului

Perchezitiile DNA de la Primaria Constanta si de la sediile mai multor firme au loc intr-un dosar ce are la baza sesizarea ANI privind conflictul de interese in cazul lui Radu Mazare, Primaria acordand contracte de 4,6 mil. euro firmelor Conpress.

Radu Mazare, reclamat la DNA de elevii din Constanta

Asociatia Elevilor din Constanta va depune o plangere penala la DNA pe numele primarului Mazare Radu-Stefan pentru un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro.

Perchezitii DNA la Primaria Constanta

Procurorii DNA fac, joi, 13 perchezitii in Bucuresti, Constanta si Cluj, la sediile unor firme, precum si la Primaria Constanta. Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat, ca in.

Radu Mazare sustine ca peste jumatate dintre elevii constanteni pot primi subventia pentru transportul in comun

Radu Mazare a organizat miercuri o conferinta de presa la mai putin de trei ore dupa ce o delegatie a Asociatiei Elevilor a depus o plangere penala la DNA pe numele primarul. El este acuzat de abuz in serviciu pentru ca nu a acordat reducerea de 50 % la transportul public pentru toti elevii.

Radu Mazare, despre acuzatiile de trafic de influenta aduse prietenului sau Sorin Strutinsky: Nu stiu decat ce-a aparut in presa

Contactat telefonic, Radu Mazare, prietenul lui Sorin Strutinsky, a spus ca nu stie de ce acesta a fost dus la DNA Bucuresti. Nu stiu decat ce a aparut in presa, a spus primarul Constantei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )