Libnet.ro
UNICEF

06:30

UPDATE O persoana a fost grav ranita in urma unui accident rutier pe DN1. Traficul in zona Baneasa este intrerupt

Adevărul Adevărul,
UPDATE O persoana a fost grav ranita in urma unui accident rutier pe DN1. Traficul in zona Baneasa este intrerupt

O persoana a fost ranita in urma unui accident petrecut pe DN1, in zona Baneasa. Potrivit primelor informatii, un autoturism care circula dinspre Ploiesti spre Bucuresti a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu o autoutilitara. continuă pe Adevărul

Accident rutier pe DN1: o persoana a fost grav ranita, iar alte doua au rani usoare

O persoana a fost grav ranita, iar alte doua au rani usoare in urma unui accident care s-a petrecut joi dimineata pe drumul national 1, la intrarea in municipiul Bucuresti. Nu s-au format coloane de masini, insa traficul in zona a fost restrictionat pe o singura banda din cele trei existente.

Thailanda: 19 morti in urma unui accident de autobuz

Un numar de 19 persoane au murit, iar altele 20 au fost ranite, in urma unui accident de autobuz in centrul Thailandei. Incidentul a avut loc marti dimineata, in provincia Saraburi, cand un autobuz.

Cel putin o persoana a fost ranita in urma unui accident rutier pe DN1. Traficul in zona Baneasa este intrerupt

Cel putin o persoana a fost ranita in urma unui accident petrecut pe DN1, in zona Baneasa. Potrivit primelor informatii, un autoturism care circula dinspre Ploiesti spre Bucuresti a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu o autoutilitara.

Opt raniti in urma unui accident de circulatie produs in judetul Mehedinti

O masina s-a rasturnat, joi dimineata, in localitatea Tamna din judetul Mehedinti, accidentul fiind soldat cu opt raniti. Din primele informatii, soferul ar fi intrat intr-un cap de pod, relateazaB1.

Peste 100 de persoane au fost salvate in urma unui naufragiu in largul insulei Java

Peste o suta de persoane au fost salvate dupa ce ambarcatiunea lor s-a scufundat in largul insulei indoneziene Java, a declarat un oficial, care a confirmat, de asemenea, ca un copil a murit, transmite AFP, citata.

China: Cel putin 11 morti in urma unui cutremur puternic

Cel putin 11 oameni au murit si peste 80 au fost raniti in urma unui cutremur puternic produs astazi, in vestul Chinei, conform surselor de presa internationale.

O persoana a fost ranita intr-un accident produs pe DN1: Traficul este intrerupt

Traficul rutier este intrerupt, joi dimineata, pe DN1, la iesirea din Bucuresti catre Ploiesti, in zona Baneasa, din cauza unui accident rutier. O persoana a fost ranita in urma accidentului, relateaza.

Circulatie intrerupta pe DN1, la iesirea din Bucuresti, din cauza unui accident

Traficul rutier este intrerupt pe DN1, la iesirea din Bucuresti catre Ploiesti, in zona Baneasa, din cauza unui accident rutier, in care a fost ranita o persoana, transmite Agerpres.

Un cioban a murit dupa ce a baut un litru de alcool tehnic in urma unui pariu

Un cioban sucevean de 17 ani a murit, luni dimineata, dupa ce a baut un litru de alcool tehnic de 90 de grade in urma unui pariu cu colegii de la stana.

UPDATE O masina a fost lovita de tren, in Prahova. Soferul, grav ranit va fi preluat cu elicopterul SMURD si transportat in Capitala

Accidentul s-a produs joi dupa-amiaza, la o trecere de cale ferata din satul Corlatesti, in apropiere de Ploiesti. Un barbat aflat in masina lovita de tren a fost grav ranit si va fi preluat de elicopterul SMURD, pentru a fi transportat la Spitalul Floreasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )