Libnet.ro
UNICEF

00:08

UPDATE Peste 11.800 de elevi din judetul Vaslui vor sta acasa si marti. ISJ a decis suspendarea cursurilor in 26 de unitati de invatamant

Adevărul Adevărul,
UPDATE Peste 11.800 de elevi din judetul Vaslui vor sta acasa si marti. ISJ a decis suspendarea cursurilor in 26 de unitati de invatamant

Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Vaslui a luat, astazi, decizia de a suspenda cursurile in 24 de unitati de invatamant din judet, majoritatea scolilor fiind din mediul rural. continuă pe Adevărul

UPDATE Peste 8.800 de elevi din judetul Vaslui vor sta acasa si marti. ISJ a decis suspendarea cursurilor in 24 de scoli

Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Vaslui a luat, astazi, decizia de a suspenda cursurile in 24 de unitati de invatamant din judet, majoritatea scolilor fiind din mediul rural.

Peste 8.800 de elevi din judetul Vaslui vor sta acasa si marti. ISJ a decis suspendarea cursurilor in 24 de scoli

Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Vaslui a luat, astazi, decizia de a suspenda cursurile in 24 de unitati de invatamant din judet, toate scolile fiind din mediul rural.

Toate scolile si gradinitele din judetul Buzau vor fi inchise luni

Toate unitatile de invatamant din judetul Buzau vor fi inchise luni. Decizia a fost luata in aceasta dimineata de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Buzau. Este posibil ca unele scoli sa ramana inchise si marti.

Scolile din judetul Galati vor ramane inchise si marti. Vor fi deschise doar gradinitele cu program prelungit

In felul acesta, parintii care au copii mici ii pot lasa la gradinita si pot merge linistiti la serviciu. Orele pierdute in aceste doua zile vor fi recuperate in perioada urmatoare.

Toate scolile din judetul Valcea vor fi inchise luni si marti

La cererea prefectului Mircea Nadolu, Inspectoratul Scolar Valcea a decis, in urma cu putin timp, suspendarea cursurilor in toate scolile din judet. Elevii valceni vor sta acasa luni si marti.

Al treilea deces inregistrat in judetul Vaslui, in ultimele 48 de ore

O femeie in varsta de 70 de ani, din satul Valea Oanei, comuna Ivanesti, a fost gasita moarta, duminica dupa-masa, de catre fiul ei. Trupul victimei a fost descoperit in spatele casei unei rude a acesteia, acoperit de un strat consistent de zapada. Acesta este al treilea deces inregistrat in judetul Vaslui, in ultimele 48 de ore.

DN 24D Galati-Barlad a fost inchis pana la limita cu judetul Vaslui

Soferii care vor sa circule pe acest drum sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor rutieri, prezenti la extremitatile acestui drum si sa foloseasca rute alternative.

Gerul si viscolul au facut o victima in judetul Vaslui. ...

Un barbat de 44 de ani din localitatea vasluiana Ciortolom a fost gasit inghetat azi dimineata de un localnic, chiar in fata unui magazin din sat. Victima gerului fusese vazuta in viata, ultima oara, aseara, de catre un vecin. Se pare ca victima fusese in vizita la cineva din sat, apoi a plecat seara spre casa, dar n-a mai ajuns, cazand rapus de frig in fata magazinului satesc. Din primele verificari, s-a constatat ca nu exista urme de violen64258;a pe corpul barbatului din care .

Peste 2.300 de oameni din judetul Dambovita au ramas FARA CURENT ELECTRIC

Peste 2. 300 de consumatori din mai multe localitati ale judetului Dambovita nu au alimentare cu energie electrica din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare, trei drumuri judetene fiind inchise.

Scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti. ...

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise luni si mar64258;i, a decis Inspectoratul SLcolar al Municipiului Bucuresti, in urma discutiilor cu primarul Sorin Oprescu si cu prefectul Capitalei. Potrivit inspectorului general, Constantin Traistar, decizia a fost luata de ISMB, dupa ce primarul general Sorin Oprescu a solicitat mai mult timp pentru asigurarea degajarii arterelor, potrivit Mediafax. Astfel, vor fi inchise 425 de unitati de invatamant, intre care 296 de scoli si 129 de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )