Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE. Ponta il accepta pe Iohannis. Voiculescu participa la discutia USL privind functia ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ponta il accepta pe Iohannis. Voiculescu participa la discutia USL privind functia ...

UPDATE: Liderii USL se intalnesc la Vila Lac 1 pentru a discuta despre propunerile PNL pentru mai multe posturi de ministru si in special despre functia de vicepremier solicitata pentru Klaus Iohannis, relateaza Mediafax. Si Dan Voiculescu va participa la intalnire. La ora 15. 00, va avea loc o sedinta a Biroului Permanent al PSD. --- Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca il propune, luni, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la aceasta institutie . continuă pe România Liberă

UPDATE. Ponta il accepta pe Iohannis la Interne. ...

UPDATE PSD si PNL nu au reusit sa ajunga la o intelegere, iar negocierile vor continua. UPDATE Victor Ponta i-a propus lui Klaus Iohannis sa devina vicepremier pentru aderarea la Schengen. UPDATE: Liderii USL se intalnesc la Vila Lac 1 pentru a discuta despre propunerile PNL pentru mai multe posturi de ministru si in special despre functia de vicepremier solicitata pentru Klaus Iohannis, relateaza Mediafax. Si Dan Voiculescu va participa la intalnire. La ora 15. 00, va avea loc o sedinta a .

UPDATE. Ponta il accepta pe Iohannis. Problema functiei de vicepremier se va discuta in USL.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca il propune, luni, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la aceasta institutie este nevoie de o situatie clara, de stabilitate, si ca problema functiei de vicepremier va fi discutata rapid in USL. Ponta a precizat ca urmeaza sa il informeze si pe presedintele Traian Basescu despre faptul ca va inainta luni aceasta nominalizare. Premierul a aratat ca urmeaza sa aiba o intrevedere atat cu presedintele PNL, .

UPDATE. Ponta il propune luni pe Iohannis la MAI. ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, ca il propune, luni, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la aceasta institutie este nevoie de o situatie clara, de stabilitate, si ca problema functiei de vicepremier va fi discutata rapid in USL. Ponta a precizat ca urmeaza sa il informeze si pe presedintele Traian Basescu despre faptul ca va inainta luni aceasta nominalizare. --- Premierul Victor Ponta si Daniel Chitoiu au ajuns la sediul Guvernului, .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )