Libnet.ro
UNICEF

17:00

UPDATE. Ponta a discutat cu liderii coalitiei despre numiri la ASF si situatia TVR.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ponta a discutat cu liderii coalitiei despre numiri la ASF si situatia TVR.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a anuntat ca a discutat, luni, cu partenerii de coalitie, despre numirea unui nou presedinte la Autoritatea pentru Supraveghere Financiara ASF) si despre situatia juridica a TVR. Sa facem cat mai rapid o numire la ASF. Am discutat si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu, sa fie o persoana neimplicata nepolitic si cu experienta, a aratat Victor Ponta. Premierul a mai precizat ca un alt subiect de discutie a fost situatia juridica a TVR: Acolo o sa ma vad si cu . continuă pe România Liberă

UPDATE. Ponta a discutat cu liderii USD despre numiri la ASF si situatia TVR.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a anuntat ca a discutat, luni, cu partenerii de coalitie, despre numirea unui nou presedinte la Autoritatea pentru Supraveghere Financiara ASF) si despre situatia juridica a TVR. Sa facem cat mai rapid o numire la ASF. Am discutat si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu, sa fie o persoana neimplicata nepolitic si cu experienta, a aratat Victor Ponta. Premierul a mai precizat ca un alt subiect de discutie a fost situatia juridica a TVR: Acolo o sa ma vad si cu .

UPDATE. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara ...

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a prezentat Executivului pozitia sa, conform Mediafax. Ponta a transmis o informare referitoare la reuniunea Consiliului European din 20-21 martie de la Bruxelles, cu precizarea ca nu poate oferi informatii cu privire la mandatul Romaniei, conform Legii 373/2013. Agenda Consiliului .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )