Libnet.ro
UNICEF

17:00

UPDATE. Ponta a discutat cu liderii USD despre numiri la ASF si situatia TVR.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ponta a discutat cu liderii USD despre numiri la ASF si situatia TVR.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a anuntat ca a discutat, luni, cu partenerii de coalitie, despre numirea unui nou presedinte la Autoritatea pentru Supraveghere Financiara ASF) si despre situatia juridica a TVR. Sa facem cat mai rapid o numire la ASF. Am discutat si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu, sa fie o persoana neimplicata nepolitic si cu experienta, a aratat Victor Ponta. Premierul a mai precizat ca un alt subiect de discutie a fost situatia juridica a TVR: Acolo o sa ma vad si cu . continuă pe România Liberă

UPDATE. Ponta a discutat cu liderii coalitiei despre numiri la ASF si situatia TVR.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a anuntat ca a discutat, luni, cu partenerii de coalitie, despre numirea unui nou presedinte la Autoritatea pentru Supraveghere Financiara ASF) si despre situatia juridica a TVR. Sa facem cat mai rapid o numire la ASF. Am discutat si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu, sa fie o persoana neimplicata nepolitic si cu experienta, a aratat Victor Ponta. Premierul a mai precizat ca un alt subiect de discutie a fost situatia juridica a TVR: Acolo o sa ma vad si cu .

Ponta si liderii USD, intalnire la Senat.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, luni, cu liderii USD, in biroul liderului senatorilor PSD, relateaza Mediafax. Citeste si: Ponta, social-democratilor: Ramaneti in relatii bune cu liberalii Potrivit unor surse politice, la sedinta s-a discutat despre numirile pe posturile de secretar si subsecretar de stat ramase vacante in ministere dupa plecarea reprezentantilor PNL. La sedinta au participat Victor Ponta, Liviu Dragnea, Daniel Constantin, Gabriel Oprea, Kelemen Hunor, Marko Bela, .

UPDATE. Ponta reclama Parlamentului ca Basescu participa la Consiliul European fara ...

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o informare in care precizeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Guvernului elemente de mandat pentru reuniunea Consiliului European si nici nu a prezentat Executivului pozitia sa, conform Mediafax. Ponta a transmis o informare referitoare la reuniunea Consiliului European din 20-21 martie de la Bruxelles, cu precizarea ca nu poate oferi informatii cu privire la mandatul Romaniei, conform Legii 373/2013. Agenda Consiliului .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )