Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ponta si liderii USD, intalnire la Senat.

România Liberă România Liberă,
Ponta si liderii USD, intalnire la Senat.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, luni, cu liderii USD, in biroul liderului senatorilor PSD, relateaza Mediafax. Citeste si: Ponta, social-democratilor: Ramaneti in relatii bune cu liberalii Potrivit unor surse politice, la sedinta s-a discutat despre numirile pe posturile de secretar si subsecretar de stat ramase vacante in ministere dupa plecarea reprezentantilor PNL. La sedinta au participat Victor Ponta, Liviu Dragnea, Daniel Constantin, Gabriel Oprea, Kelemen Hunor, Marko Bela, . continuă pe România Liberă

UPDATE. Ponta a discutat cu liderii USD despre numiri la ASF si situatia TVR.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a anuntat ca a discutat, luni, cu partenerii de coalitie, despre numirea unui nou presedinte la Autoritatea pentru Supraveghere Financiara ASF) si despre situatia juridica a TVR. Sa facem cat mai rapid o numire la ASF. Am discutat si cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu, sa fie o persoana neimplicata nepolitic si cu experienta, a aratat Victor Ponta. Premierul a mai precizat ca un alt subiect de discutie a fost situatia juridica a TVR: Acolo o sa ma vad si cu .

Ponta a ajuns la Senat pentru a discuta cu Tariceanu pe tema reprezentarii la Consiliul European

Premierul Victor Ponta a venit, luni, la biroul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru a discuta despre scrisoarea trimisa Parlamentului, despre reprezentarea la Consiliul European. Victor Ponta a.

Premierul Victor Ponta ar putea afla astazi daca va fi cercetat penal pentru plagiat

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta luni daca premierul Victor Ponta va fi cercetat penal pentru plagiat in urma contestatiei formulate de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru impotriva deciziei procurorului de neincepere a urmaririi penale. Primul-ministru a fost acuzat ca ar fi plagiat 113 pagini din cele 292 ale lucrarii Raspunderea in dreptul international umanitar.

Premierul Victor Ponta a inceput vizita oficiala in Georgia

Premierul Victor Ponta a ajuns in Georgia, in vizita oficiala, din delegatia sa facand parte ministrii de Externe, Economiei si Sportului, dar si membri ai Federatiei Romane de Rugby, jucatori din generatia anilor 80, care vor asista, sambata, la meciul de rugby Georgia-Romania, de la Tbilisi.

Premierul Victor Ponta nu va fi anchetat pentru plagiat

Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, dupa ce contestatia formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, prin care au cerut infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )