Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE. Prima intalnire Kerry - Lavrov: SUA si Rusia vor ajuta Ucraina sa aplice acordurile ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Prima intalnire Kerry - Lavrov: SUA si Rusia vor ajuta Ucraina sa aplice acordurile ...

UPDATE: Statele Unite si Rusia au convenit sa ajute Ucraina sa puna in aplicare acordurile semnate la Kiev pe 21 februarie, afirma ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, dupa intrevederea pe care a avut-o cu secretarul de Stat american John Kerry, conform Mediafax. Am convenit ca este necesar sa ii ajutam pe ucraineni sa puna in aplicare acordurile din 21 februarie, a declarat Lavrov la Paris. Fosta Administratie prorusa de la Kiev si liderii proeuropeni au semnat pe 21 februarie . continuă pe România Liberă

Prima intalnire Kerry-Lavrov, pe tema crizei din Ucraina.

Sefii diplomatiilor americana John Kerry si rusa Serghei Lavrov au discutat miercuri, la Paris, despre situatia din Ucraina, la finalul unei reuniuni cu privire la situatia din Liban, potrivit unor surse diplomatice, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. UE a aprobat un ajutor de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina. Rusia ameninta cu confiscarea bunurilor firmelor occidentale, in caz de sanctiuni contra sa La finalul dejunului de lucru al Grupului International de .

SUA neaga ca ar fi ajuns la un acord cu Rusia privind criza din Ucraina.

Statele Unite nu au ajuns la un acord cu Rusia pentru depasirea crizei din Ucraina, declara un oficial de rang inalt de la Departamentul de Stat, contrazicandu-l pe ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Prima intalnire Kerry - Lavrov: SUA si Rusia vor ajuta Ucraina sa aplice acordurile din 21 februarie Nu s-a ajuns la niciun acord si nu se va ajunge niciodata fara o implicare directa a Guvernului ucrainean, a afirmat oficialul american.

UPDATE. Emisarul ONU in Crimeea a fost amenintat de indivizi inarmati. ...

UPDATE 22:01 - SUA neaga ca ar fi ajuns la un acord cu Rusia privind criza din Ucraina UPDATE 21:01 - NATO sporeste cooperarea cu Ucraina si o diminueaza pe cea cu Rusia UPDATE 20:39 - Prima intalnire Kerry - Lavrov: SUA si Rusia vor ajuta Ucraina sa aplice acordurile din 21 februarie UPDATE 20:36 - Serghei Lavrov s-a intalnit cu ministrul de Externe al Ucrainei Robert Serry, emisarul Natiunilor Unite in regiunea autonoma ucraineana Crimeea, a fost amenintat de indivizi inarmati si a .

Ministrul rus de Externe: SUA si Rusia vor ajuta Ucraina sa aplice acordurile din 21 februarie

Statele Unite si Rusia au convenit sa ajute Ucraina sa puna in aplicare acordurile semnate la Kiev pe 21 februarie, afirma ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, dupa intrevederea pe care a avut-o cu.

SUA: Rusia sa negocieze cu Ucraina!.

Secretarul de Stat american, John Kerry, i-a cerut ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, discutii directe intre Rusia si Ucraina pentru depasirea crizei din Crimeea, anunta un diplomat american, citat de AFP, anunta Mediafax. John Kerry s-a intalnit cu Serghei Lavrov cu ocazia reuniunii de la Palatul Elysee, sediul Presedintiei Frantei, pe tema crizei din Liban.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )