Libnet.ro
UNICEF

13:00

UPDATE. Emisarul ONU in Crimeea a fost amenintat de indivizi inarmati. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Emisarul ONU in Crimeea a fost amenintat de indivizi inarmati. ...

UPDATE 22:01 - SUA neaga ca ar fi ajuns la un acord cu Rusia privind criza din Ucraina UPDATE 21:01 - NATO sporeste cooperarea cu Ucraina si o diminueaza pe cea cu Rusia UPDATE 20:39 - Prima intalnire Kerry - Lavrov: SUA si Rusia vor ajuta Ucraina sa aplice acordurile din 21 februarie UPDATE 20:36 - Serghei Lavrov s-a intalnit cu ministrul de Externe al Ucrainei Robert Serry, emisarul Natiunilor Unite in regiunea autonoma ucraineana Crimeea, a fost amenintat de indivizi inarmati si a . continuă pe România Liberă

UPDATE. Emisarul ONU in Crimeea a fost amenintat de indivizi inarmati. ...

UPDATE 23:40 - Kerry anunta un acord privind continuarea discutiilor pe tema crizei ucrainene UPDATE 23:14 - UPDATE. Surse AFP: Lavrov ar fi parasit MAE francez fara sa se intalneasca cu omologul ucrainean UPDATE 23:11 - Putin si Merkel au discutat scenarii vizand o normalizare a crizei din Ucraina UPDATE 22:01 - SUA neaga ca ar fi ajuns la un acord cu Rusia privind criza din Ucraina UPDATE 21:01 - NATO sporeste cooperarea cu Ucraina si o diminueaza pe cea cu Rusia UPDATE 20:39 - .

Emisarul ONU in Crimeea a fost amenintat de indivizi inarmati.

Robert Serry, emisarul Natiunilor Unite in regiunea autonoma ucraineana Crimeea, a fost amenintat de indivizi inarmati si a revenit nevatamat la hotel, anunta surse citate de AFP, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. UE a aprobat un ajutor de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina. Rusia ameninta cu confiscarea bunurilor firmelor occidentale, in caz de sanctiuni contra sa In fata sediului Fortelor navale, domnul Serry a fost acostat de indivizi inarmati care l-au amenintat si i-au .

Emisarul ONU renunta la misiunea in Crimeea dupa ce A FOST AMENINTAT de indivizi inarmati

Emisarul special ONU in Crimeea, Robert Serry, a pus capat misiunii sale diplomatice dupa ce a fost amenintat de indivizi inarmati si sechestrat scurt timp, in Simferopol, informeaza AFP.

Kerry anunta un acord privind continuarea discutiilor pe tema crizei ucrainene.

Secretarul de Stat american John Kerry a declarat miercuri, la Paris, ca s-a ajuns la un acord in privinta continuarii discutiilor intense pe tema crizei ucrainene, relateaza AFP, conform Mediafax. Am inceput un proces astazi miercuri) si speram ca acesta va conduce la detensionarea crizei, a spus Kerry dupa o intrevedere cu sefii diplomatiilor Rusiei, Frantei, Germaniei, Marii Britanii si Uniunii Europene. Citeste si: Emisarul ONU in Crimeea a fost amenintat de indivizi inarmati.

Putin si Merkel au discutat scenarii vizand o normalizare a crizei ...

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au discutat, miercuri, scenarii vizand o normalizare a situatiei din Ucraina, a anuntat Kremlinul, citat de AFP, relateaza Mediafax. Citeste si: Emisarul ONU in Crimeea a fost amenintat de indivizi inarmati. America anunta ca nu a ajuns la un acord cu Rusia, dupa intalnirea Kerry-Lavrov Cei doi lideri au purtat discutii pe marginea unor scenarii de cooperare internationala in vederea unei normalizari politice a .

Emisarul ONU la Kiev avertizeaza cu privire la tentatia revenirii la reflexe din Razboiul Rece

Jan Eliasson, adjunctul secretarului general al ONU, a avertizat, miercuri, la KIev, cu privire la tentatia revenirii la reflexe din Razboiul Rece si i-a indemnat la dialog pe ucrainieni si rusi cu scopul de a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )