Libnet.ro
UNICEF

12:30

UPDATE Prima runda de consultari dupa alegeri. Iohannis a primit delegatia PNL. PSD s-a tinut de cuvant: n-a venit la Cotroceni

Adevărul Adevărul,
UPDATE Prima runda de consultari dupa alegeri. Iohannis a primit delegatia PNL. PSD s-a tinut de cuvant: n-a venit la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru astazi, prima runda de negocieri dupa alegerile parlamentare, inainte ca BEC sa prezinte rezultatele finale si si seful statului sa convoace noul Parlament, motiv pentru care PSD si ALDE au refuzat invitatia de a merge la Cotroceni. Seful statului va discuta, astazi, cu delegatiile PNL, USR, PMP si UDMR. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Miercuri voi avea prima runda de consultari cu partidele care au intrat in Parlament. Atunci vom vedea ce isi doreste fiecare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca miercuri este programata o prima runda de discutii cu partidele care au reusit sa obtina necesarul de voturi pentru a trece pragul electoral.

Iohannis a chemat partidele la o prima runda de consultari pentru formarea Guvernului. PSD si ALDE au refuzat invitatia

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, de la ora 10. 00, o prima runda de consultari pentru formarea noului Guvern, insa doar PNL, USR, UDMR, PMP si grupul minoritatilor au confirmat participarea, in timp ce PSD si ALDE au anuntat ca nu vor.

Iohannis anunta PRIMA RUNDA de negocieri cu partidele care au intrat in Parlament: VEZI PROGRAMUL CONSULTARILOR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca miercuri va avea prima runda de consultari cu partidele care au intrat in Parlament. De asemenea, seful.

Prima runda de negocieri. Profesorul Iohannis a dat meditatii pentru repetentii alegerilor

Consultarile de la Cotroceni au fost un concurs intre partidele perdante de a-si revendica sefia Opozitiei. Numele premierului va fi propus saptamana viitoare, caci fara PSD si ALDE absente din calcul politic - toate discutiile sunt in van. De cealalta parte, presedintele Iohannis a aratat ca el impune ritmul negocierilor, in ciuda scorului categoric obtinut de social-democrati. Deci toata lumea a avut cate ceva de castigat.

Tarabagiii din Piata Centrala, suparati ca li se scumpeste chiria de anul viitor. Au primit vestea la o zi dupa alegeri

Chiriasii tarabelor din Piata Centrala au luat foc dupa ce, ieri, la o zi dupa alegeri, au primit notificari prin care au fost anuntati ca, din 2017, chiria se va majora cu 3% si ca la semnarea noilor contracte vor fi nevoiti sa plateasca o garantie reprezentand contravaloarea unei chirii lunare.

Cum au fost filmati Bogdan DIACONU si Sebastian GHITA: IMAGINILE au fost difuzate dupa alegeri (VIDEO)

Imaginile serii de dupa alegerile de duminica vin din partea PRU. Partidul condus de Bogdan Diaconu si de Sebastian Ghita nu a reusit sa treaca pragul electoral de 5% la aceste alegeri parlamentare. Cum au.

Dupa alegeri

In minutele in care astern eu pe ecranul computerului aceste randuri, principalele televiziuni ne furnizeaza feluritele rezultate ale celor catorva exit-poll-uri date publicitatii dupa ora 21. Iar o liota de comentatori, unii calificati, altii de ocazie, despica firul in patru, incercand sa gaseasca tot felul de explicatii si justificari unor evidente.

Nicusor Dan, dupa alegeri: Vom fi partenerul cetateanului in relatie cu autoritatile publice

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a facut declaratii presei dupa aflarea rezultatelor date de exit-poll-uri privind alegerile parlamentare, in care partidul sau este cotat cu scoruri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )