Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE: Primarul unei comune din Olt, impuscat mortal la o partida de vanatoare

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Primarul unei comune din Olt, impuscat mortal la o partida de vanatoare

Rimarul comunei Tatulesti, Lucian Istrate, impuscat mortal, sambata, la o partida de vanatoare, patricipa in calitate de gonaci, potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie IPJ) Olt. continuă pe România Liberă

Primarul unei comune din Olt, impuscat la vanatoare. Medicul de pe ambulanta a constatat decesul

Lucian Istrate, primarul comunei Tatulesti, judetul Olt, a fost impuscat, sambata, spre orele pranzului, la o partida de vanatoare, medicul de pe ambulanta declarand decesul.

Primarul unei comune din Olt a fost impuscat in inima, la o partida de vanatoare. Lucian Istrate era gonac si a fost ucis accidental de un consatean

Lucian Istrate, primarul comunei oltene Tatulesti, in varsta de 49 de ani, se afla la o partida de vanatoare de fazani si iepuri, autorizata, la care participau sapte vanatori, detinatori legal de arma de vanatoare, si cinci gonaci. Primarul era unul dintre gonaci, fiind impuscat accidental de un barbat in varsta de 43 de ani, de fel tot din Tatulesti, dar cu domiciliul in Pitesti.

Un primar din judetul Olt a fost impuscat mortal la vanatoare

Primarul comunei Tatulesti din judetul Olt, Lucian Istrate, a fost impuscat, sambata la amiaza, in timp ce se afla la o partida de vanatoare, edilul decedand la scurt timp, conform unor surse din Politie.

UPDATE: mesaj de la Statul Islamic, gasit asupra barbatului iMPUSCAT MORTAL de politisti la Paris

Un barbat suspect a fost impuscat mortal de politistii francezi la Paris.

FOTO. Un barbat a fost iMPUSCAT MORTAL de politisti la Paris

Un barbat suspect a fost impuscat mortal de politistii francezi la Paris.

Autorul atacului terorist comis la Tel Aviv pe 1 ianuarie a fost impuscat mortal de politie

Presupusul autor al atacului comis pe 1 ianuarie intr-un restaurant din orasul israelian Tel Aviv, soldat cu trei morti, a fost impuscat mortal de agenti israelieni intr-un orasel arab din nordul Israelului, informeaza site-ul Ynetnews. com.

Paris: Un barbat, impuscat mortal in Paris, dupa ce a incercat sa ia ostatici si a injunghiat un politist

Un barbat a fost impuscat mortal de politisti, dupa ce a incercat sa ia ostatici si a ranit grav un agent de politie, in noaptea de joi spre vineri, la periferia Parisului.

Autorul atacului terorist comis la Tel Aviv pe 1 ianuarie a fost impuscat mortal de politie

Presupusul autor al atacului comis pe 1 ianuarie intr-un restaurant din Tel Aviv, soldat cu trei morti, a fost impuscat mortal de agenti israelieni intr-un orasel arab din nordul Israelului, informeaza site-ul Ynetnews. com.

Teroristul care a comis atentatul din Tel Aviv, impuscat mortal de politie

Presupusul autor al atacului terorist din Tel-Aviv, din 1 ianuarie, in urma caruia au murit trei persoane, a fost impuscat mortal, intr-un orasel arab din nordul Israelului.

Zece ursi, liberi pe ulitele unei comune sibiene

Zece ursi urmaresc locuitorii din Carta. Satenii se ascund - cum pot - de ei, insa mai niciunul nu scapa nemanjit cu funingine si unsoare. Ca asa e obiceiul, din strabuni. Totul se petrece in cadrul unei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )