Libnet.ro
UNICEF

23:45

UPDATE Procurorii au extins cercetarile in cazul lui Gheorghe Dinca pentru omor calificat. Alexandra a fost ucisa joi la pranz si incinerata

Adevărul Adevărul,
UPDATE Procurorii au extins cercetarile in cazul lui Gheorghe Dinca pentru omor calificat. Alexandra a fost ucisa joi la pranz si incinerata

Gheorghe Dinca este acuzat oficial de omor calificat, a anuntat, duminica seara, procurorul DIICOT Georgiana Hosu. Potrivit anchetatorului, din declaratia criminalului reiese ca Alexandra a fost ucisa joi, in jurul orei 12, dupa ce a fost prinsa de Dinca vorbind la telefonul mobil cu operatorul de la 112. Ulterior, corpul fetei a fost incinerat. continuă pe Adevărul

UPDATE Cazul Caracal Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe fete

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut, duminica dupa-amiaza, ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al barbatului. Deocamdata nu se stie daca autorul a anuntat si unde sunt cadavrele. UPDATE: Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca a confirmat ca ucigasul a indicat locul unde le-a ucis pe Alexandra si Luiza, dar aparatorul nu a vrut sa dea detalii.

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca, mecanicul suspectat ca a omorat-o pe Alexandra. Un anchetator care a fost in casa groazei rupe tacerea!

Unul dintre anchetatorii care au luat parte la perchezitiile din Casa Groazei explica, pas cu pas, ce au facut politistii si procurorii dupa ce Alexandra a sunat la 112. Toata noaptea am stat in preajma.

Procurorii au extins cercetarile in cazul Dinca Georghe pentru omor calificat

Gheorghe Dinca a ucis-o pe Alexandra vineri, in jurul orei 12. 00, dupa ce a surprins-o cu telefonul,.

Au fost reluate cercetarile la Caracal. Gheorghe Dinca, adus din nou in casa ororilor. Avocat: in mod constant isi sustine nevinovatia

Au fost reluate cercetarilela casa suspectului din Caracal. La fata locului a fost adus si barbatul, pe numele caruia a fost emis mandat de arestare preventiva, fiind acuzat de viol si trafic de minori.

UPDATE Cazul Caracal Momente tensionate la poarta lui Gheorghe Dinca, dupa ce si-a recunoscut ambele crime. Sute de oameni adunati, circulatie ingreunata in zona

Momente tensionate au loc la poarta casei lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta si-a recunoscut ambele crime, relateaza Mediafax. Mama Luizei si bunicul acesteia au lesinat. Ce paziti domnule, un criminal paziti?, au strigat oamenii catre fortele de ordine. UPDATE: Trafic rutier ingreunat in Caracal, din cauza sutelor de oameni adunati in fata casei lui Dinca.

Reactie a DIICOT in cazul anchetei de la Caracal: care ar fi posibilitatea ca Gheorghe Dinca sa fi avut complici

Sefa DIICOT a vorbit, duminica, despre ancheta derulata de procurori in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise de Gheorghe Dinca. Barbatul, care nu si-a recunoscut vinovatia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar asista la perchezitiile care au loc in gospodaria sa. Procurorul-general al DIICOT, Georgiana Gosu, a vorbit cu jurnalistii .

Ce se intampla cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimei oribile de la Caracal: DIICOT a facut anuntul

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal despre care se crede ca este un criminal in serie, a ajuns pe mainile politistilor. El a fost scos cu duba Politiei din casa in care se presupune ca le-a ucis cu brutalitate pe cele doua adolescente. ACTUALIZARE: Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis, .

Vecinii rup tacerea despre Gheorghe Dinca, suspectul principal in cazul disparitiei fetelor din Caracal: Mai aducea fete, dar...

Gheorghe Dinca, suspectul principal in cazul disparitiei fetelor din Caracal, sustine ca este nevinovat. Vecinii il descriu pe suspect ca pe un om ascuns, cu un trecut tulbure. Popicu, asta era porecla.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri-explozive despre ce a gasit in curtea casei lui Gheorghe Dinca: Erau acolo, in curte!

Alexandru Bogdan, avocatul suspectului in cazul de la Caracal, a declarat ca din casa lui Gheorghe Dinca anchetatorii au ridicat trei telefoane, precizand ca pata de sange din curtea acestuia este de natura.

Detaliu uluitor in cazul criminalului din Caracal! Ce s-a gasit pe pielea lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca a declarat ca nu o cunoaste pe Alexandra Macesanu si neaga acuzatiile aduse. Presupusul criminal s-a intors in cursul serii de 27 iulie in casa din care Alexandra a sunat disperata dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )