Libnet.ro
UNICEF

08:30

UPDATE Rudel Obreja: Procurorii vor sa fac un denunt impotriva Elenei Udrea / Fostul boxer a fost arestat preventiv

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Rudel Obreja: Procurorii vor sa fac un denunt impotriva Elenei Udrea / Fostul boxer a fost arestat preventiv

Rudel Obreja afirma ca procurorii vor ca el sa faca un denunt impotriva Elenei Udrea iar refuzul sau a condus la formularea cererii de arestare preventiva. continuă pe Hotnews

Rudel Obreja: Se doreste un denunt al meu impotriva doamnei Udrea

Rudel Obreja afla daca va fi arestat preventiv. Tribunalul Bucuresti judeca cererea Directiei Nationale Anticoruptie cu privire la implicatiile lui Obreja in Gala Bute. Potrivit lui Obreja, procurorii DNA au.

Rudel Obreja, arestat in dosarul Gala Bute

27- Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, va fi arestat in dosarul Gala Bute pentru 30 de zile. Obreja a declarat ca se doreste ca el sa faca un denunt impotriva fostului .

UPDATE: Ordonanta de retinere a lui Rudel Obreja a expirat: Tinta este Udrea!

UPDATE: Rudel Obreja a fost eliberat dupa o balbaiala a procurorilor. Lucurile au fost si sunt evidente. Tinta este Udrea si este foarte clar! Si cea mai buna dovada a acestui lucru este faptul ca noi.

Rudel Obreja, arestat pentru 30 de zile: Se doreste un denunt al meu impotriva Elenei Udrea. Nu il fac (VIDEO)

Rudel Obreja va fi arestat preventiv 30 de zile, au decis magistratii Curtii de Apel. Mandatul urmeaza sa ajunga de la Instanta catre Politie, dupa care va fi pus in executare. Obreja va ajunge, in scurt .

UPDATE. Dosarul Gala Bute: Rudel Obreja afla, joi, daca va fi arestat. Fostul sef FRB acuza: Obreja nu spune ce vor procurorii

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, anchetat in dosarul Gala Bute, va fi judecat, joi, la ICCJ, intrucat acesta nu s-a prezentat la procesul anterior.

Rudel Obreja, retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in dosarul Gala Bute, in care anchetatorii au facut in cursul zilei mai multe perchezitii si audieri. Potrivit Mediafax, Obreja este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. 30 Rudel Obreja a fost scos incatusat din sediul DNA, pentru a fi dus in arestul Politiei Capitalei. E o inscenare, acesta este un dosar fabricat. Au gasit si ei un martor, un moldovean pe care l-au pus sa zica ca mi-a dat mie bani, nu l-am vazut in viata mea, le-a declarat Obreja jurnalistilor.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute, la Rudel Obreja si la alte persoane si firme

Procurorii DNA fac, luni, 18 perchezitii in Bucuresti si patru judete, la sediile mai multor firme si la persoane suspectate de fapte de coruptie, in dosarul Gala Bute, printre locuintele perchezitionate fiind si cea a lui Rudel Obreja,.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute. Rudel Obreja, ridicat de mascati pentru a fi dus la audieri: Probabil voi fi retinut

UPDATE- Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost ridicat de mascati si se afla in drum spre DNA Bucuresti, unde va fi audiat in dosarul Gala Bute. Dimineata, procurorii au facut.

Rudel Obreja a fost retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute: Totul e o inscenare (VIDEO)

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost retinut, luni, de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute, pentru spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu. Rudel.

Rudel Obreja, inainte de arest: Daca ar fi fost o decizie corecta, as fi primit-o cu bratele deschise. Dar procurorii au o putere fantastica (VIDEO)

Rudel Obreja a declarat, joi, inainte de a fi dus in arest preventiv, ca se pregateste sa plece in cantonament, adaugand ca ar fi acceptat sentinta primita in dosarul Gala Bute daca era una.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )