Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rudel Obreja, arestat pentru 30 de zile: Se doreste un denunt al meu impotriva Elenei Udrea. Nu il fac (VIDEO)

B1 B1,
Rudel Obreja, arestat pentru 30 de zile: Se doreste un denunt al meu impotriva Elenei Udrea. Nu il fac (VIDEO)

Rudel Obreja va fi arestat preventiv 30 de zile, au decis magistratii Curtii de Apel. Mandatul urmeaza sa ajunga de la Instanta catre Politie, dupa care va fi pus in executare. Obreja va ajunge, in scurt . continuă pe B1

Rudel Obreja, arestat in dosarul Gala Bute

27- Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, va fi arestat in dosarul Gala Bute pentru 30 de zile. Obreja a declarat ca se doreste ca el sa faca un denunt impotriva fostului .

Rudel Obreja, arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost arestat preventiv, joi, in dosarul Gala Bute in care este acuzat despalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz in serviciu.

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, arestat pentru 30 de zile

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, presedintele CVM Tomis Constanta, a fost arestat in dosarul de trafic de influenta in care este acuzat ca a primit peste 2 milioane de euro ca sa intervina la institutii publice pentru plata unor lucrari, conform Mediafax.

Rudel Obreja a fost arestat preventiv in dosarul Gala Bute

Tribunalul Bucuresti a decis, joi, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute, in care este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala si complicitate la abuz.

UPDATE Rudel Obreja: Procurorii vor sa fac un denunt impotriva Elenei Udrea / Fostul boxer a fost arestat preventiv

Rudel Obreja afirma ca procurorii vor ca el sa faca un denunt impotriva Elenei Udrea iar refuzul sau a condus la formularea cererii de arestare preventiva.

Descinderi la Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea

Luni dimineata au loc descinderi la Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, perchezitiile avand legatura cu dosarul Gala Bute. Procurorii cer aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii.

Descinderi la Rudel Obreja. Perchezitiile au legatura cu Gala Bute

Luni dimineata au loc descinderi la Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, perchezitiile avand legatura cu dosarul Gala Bute.

Adrian Sarbu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, in noaptea de marti spre miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Adrian Sarbu, pus sub acuzare in dosarul de evaziune fiscala de la Mediafax Group.

Dosarul Adrian Sarbu: Judecatorii au decis arestarea pentru 30 de zile a patronului Mediafax, acuzat de fapte de gravitate deosebita, cu intentie directa, dar si de abuz de notorietate si pozitie mediatica in activitatea infractionala

Adrian Sarbu este acuzat de comiterea unor acte de o gravitate deosebita, inclusiv intentia directa de savarsire a infractiunii de spalare de bani sau determinarea infractiunii de delapidare, potrivit referatului procurorilor prin care, marti, a fost propusa arestarea preventiva pentru 30 de zile a proprietarului Mediafax, document consultat de HotNews. ro. Referatul mentioneaza si faptul ca, persoana publica fiind, Sarbu beneficiaza de o imagine creata prin TV si mass-media, putand astfel avea un impact deosebit asupra persoanelor ce pot ajuta la aflarea adevarului. Sarbu este acuzat ca, prevalandu-se de aceasta calitate, si-ar fi facilitat activitatea infractionala, abuzand de notorietate, fapt pentru care arestarea lui e necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol pentru ordinea publica. Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, in noaptea de marti spre miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Adrian Sarbu.

Adrian Sarbu, adus in fata judecatorilor. Parchetul cere arestarea pentru 30 de zile

Parchetul ICCJ a cerut, marti, arestarea lui Adrian Sarbu pentru 30 de zile, acuzandu-l de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )