Libnet.ro
UNICEF

15:00

UPDATE Scolile din judet inchise maine, inclusiv in insuratei, Faurei si Ianca. in orasul Braila se va invata!

Adevărul Adevărul,
UPDATE Scolile din judet inchise maine, inclusiv in insuratei, Faurei si Ianca. in orasul Braila se va invata!

La nivelul judetului Braila se ia in calcul inchiderea unor scoli din mediul rural. Nu acelasi lucru se poate spune si despre scolile din oras. Elevii din urban vor invata maine. continuă pe Adevărul

Viscolul a adus o scurta vacanta elevilor. Scolile din judet vor fi inchise, cu exceptia celor din municipiul Constanta, Mangalia si Medgidia

Scolile din mai multe judete vor fi inchise luni, 18 ianuarie. Decizia a fost luata de autoritati intrucat multe drumuri sunt inchise.

UPDATE. Scolile din Bucuresti si alte judete se inchid. Vezi lista completa

Cursurile in scolile din Bucuresti si Ilfov, suspendate luni, din cauza vremiiCursurile in unitatile de invatamant din Bucuresti si judetul Ilfov vor fi suspendate luni, din cauza vremii, au declarat,.

Cursurile in scolile din Bucuresti si Ilfov, suspendate luni, din cauza vremii

Cursurile in scolile din Bucuresti si Ilfov, suspendate luni, din cauza vremii .

ISMB: Scolile din Capitala isi suspenda luni cursurile

Elevii din Capitala nu vor merge luni la scoala, a declarat, duminica, pentru Agerpres, seful Inspectoratului and Scolar al Municipiului Bucuresti, Ionel Florian Lixandru.

Autostrada A2 si opt drumuri judetene din tara, inchise din cauza ninsorii

Circulatia rutiera pe tronsonul de autostrada A2 a fost inchisa, duminica, din cauza ninsorii si a viscolului puternic, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

Autostrada A2 si opt drumuri judetene din tara, inchise din cauza ninsorii

ACTUALIZARE 14:39 CNADR anunta inchiderea circulatiei rutiere pe Centura Bucuresti CNADR anunta participantii la trafic ca din cauza ninsorii si a viscolului puternic, vizibilitatea pe drumul national DN 4, km 7+564 - km 20+100, intre Centura Bucuresti - Frumusani, este sub 25 de metri. Astfel, CNADNR SA, impreuna cu Politia Rutiera, pentru siguranta participantilor la trafic, a dispus inchiderea circulatiei rutiere pe acest sector de drum, potrivit unui comunicat de presa al companiei. *ACTUALIZARE 14:16 Utilaje de deszapezire relocate de la Timisoara, Cluj si Brasov, pentru interventii in sudul si sud-estul tarii *ACTUALIZARE 14:00 IGPF: Drumurile spre si dinspre Ruse si Vidin, inchise temporar pentru autovehiculele de peste 10 tone *ACTUALIZARE 12:13 Circulatia rutiera pe alte trei drumuri judetene a fost inchisa duminica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )