Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE Seful CJ Prahova -suspect; fiul sau , deputat PSD -inculpat in dosarul de coruptie ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE Seful CJ Prahova -suspect; fiul sau , deputat PSD -inculpat in dosarul de coruptie ...

Procurorii anticoruptiei au inceput urmarirea penala fata de presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, iar fata de fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma, au pus in miscare actiunea penala pentru trei fapte de trafic de influenta. Tatal are calitatea de suspect in dosar, iar fiul- de inculpat. In ordonanta de efectuare a urmaririi penale procurorii anticoruptie redau indiciile rezonabile potrivit carora inculpatul Cosma Vlad Alexandru, impreuna cu alta persoana . continuă pe România Liberă

UPDATE Seful CJ Prahova -suspect; fiul sau , deputat PSD -inculpat in dosarul de evaziune ...

UPDATE: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatii COSMA VLAD ALEXANDRU, deputat in Parlamentul Romaniei, vicepresedinte al unui partid, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta trei acte materiale), si inceperea urmaririi penale fata de suspectul COSMA MIRCEA presedintele Consiliului Judetean Prahova, sub aspectul savarsirii infractiunii de .

UPDATE Seful CJ Prahova -retinut; fiul sau , deputat PSD -inculpat in dosarul de coruptie ...

UPDATE Schimbari fulgeratoare, de la o ora la alta, in dosarul presedintelui Consiliului Judetean Prahova,Mircea Cosma. In nici o ora, Mircea Cosma a devenit inculpat din calitatea de suspect si a fost retinut de procuroprii anticoruptie din Ploiesti pentru 24 de ore, anunta DNA. Mircea Cosma este inculpat, alaturi de fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, pentru savarsirea a trei fapte de trafic de influenta. Fata de parlamentari se pot lua masuri restrictive cu aprobarea camerei din .

Seful CJ Prahova si fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma, audiati la DNA

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Prahova, Mircea Cosma, si fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma, sunt audiati, marti, la DNA Ploiesti, in dosarul in care este arestat, pentru trafic de influenta,.

Seful CJ Prahova, RETINUT pentru trafic de influenta. Fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, INCULPAT in acelasi dosar

40 - Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost retinut, dupa ce procurorii DNA i-au adus la cunostinta ca este urmarit penal intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta.

Seful CJ Prahova, urmarit penal pentru trafic de influenta. Fiul sau, deputatul PSD Vlad Cosma, INCULPAT in acelasi dosar

03 - Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in cazul sefului CJ Prahova, Mircea Cosma, si al fiului acestuia, deputatul Vlad Cosma, pentru trafic de influenta, Vlad Cosma fiind acuzat ca ar fi.

DNA: Seful CJ Prahova si fiul acestuia, audiati la DNA pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in cazul sefului CJ Prahova, Mircea Cosma, si al fiului acestuia, deputatul Vlad Cosma, pentru trafic de influenta. Vlad Cosma este acuzat ca ar fi primit peste 4,4 milioane lei de la reprezentantii unor firme.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )