Libnet.ro
UNICEF

12:00

UPDATE. Sesizarea iCCJ privind modificarea Codului Penal, discutata de CCR in ianuarie.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Sesizarea iCCJ privind modificarea Codului Penal, discutata de CCR in ianuarie.

UPDATE: Curtea Constitutionala va discuta sesizarea ICCJ privind modificarile aduse Codului Penal in 15 ianuarie, transmite Mediafax. --- Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, joi, sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la modificarile aduse Codului penal care au fost aprobate marti de Camera Deputatilor, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata de Sectiile Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie, convocate joi de presedintele ICCJ. Sectiile Unite ale Inaltei . continuă pe România Liberă

Victor Ponta, prima reactie, dupa doua zile de tacere pe marginea subiectului: Legile privind modificarea Codului Penal trebuie rediscutate si prezentate Comisiei Europene

Premierul Victor Ponta a avut joi o prima reactie la super-imunitatea pe care s-au votat-o parlamentarii, dupa doua zile de tacere pe marginea acestui subiect, afirmand ca cele doua proiecte de lege privind modificarea Codului Penal trebuie rediscutate si prezentate si Comisiei Europene, inainte de a fi adoptate.

VIDEO Victor Ponta, prima reactie, dupa doua zile de tacere pe marginea subiectului: Legile privind modificarea Codului Penal trebuie rediscutate si prezentate Comisiei Europene

Premierul Victor Ponta a avut joi o prima reactie la super-imunitatea pe care s-au votat-o parlamentarii, dupa doua zile de tacere pe marginea acestui subiect, afirmand ca cele doua proiecte de lege privind modificarea Codului Penal trebuie rediscutate si prezentate si Comisiei Europene, inainte de a fi adoptate.

S-a dat liber la furat din banii publici. Declaratia sefului ANI, privind modificarea Codului Penal

S-a dat liber la furat din banii publici! Este declaratia sefului ANI, Horia Georgescu. Acesta crede ca odata ce Codul Penal va fi modificat, alesii locali sau sefi de Consilii Judetene, dar si ministrii vor.

Germania urmareste cu atentie si ingrijorare actualele masuri legislative privind modificarea Codului penal

Ambasada Germaniei a luat si ea pozitie fata de modificarile aduse martiCodului penal, anuntand ca se urmaresc cu atentie si ingrijorare actualele masuri legislative. Ambasada Republicii.

Macovei cere sanctionarea deputatilor PDL care au votat modificarea Codului penal.

Monica Macovei solicita conducerii PDL sanctionarea deputatilor democrat-liberali care au votat pentru modificarea Codului penal, informeaza Mediafax. Macovei mentioneaza ca, potrivit listei de vot de pe site-ul Camerei Deputatilor, deputatii Adrian Gurzau si Gheorghe Udriste au votat pentru modificarea infractiunii de conflict de interese, alaturi de USL, iar deputatul Dragos-Ionel Gunia s-a abtinut. Citeste si: Reactie dura a CE la modificarea Codului Penal: Oficialii romani trebuie sa se .

Purtatorul de cuvant al Guvernului nu stie nimic despre modificarea Codului Penal.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, a declarat, la Digi 24, ca nu detine nici o informatie despre modificarea Codului Penal si ca nu poate sa redea pozitia premierului asupra acestui subiect, pentru ca abia s-au intors din Africa de Sud. Citeste si: Doar secretarele si soferii vor mai raspunde pentru conflict de interese Reactia premierului Victor Ponta fata de modificarile Codului penal intarzie, in contextul concertului de ingrijorari interne, dar si externe. Pana miercuri .

Iohannis, despre modificarea Codului Penal: S-a lucrat pompieristic.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca parlamentarii au procedat pompieristic la modificarea Codului Penal, transmite Mediafax. Klaus Iohannis a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, ce parere are despre modificarile aduse Codului Penal, el apreciind ca trebuie facuta o distinctie clara intre fondul problemei si comunicarea publica. Am putut observa cu totii ca s-a creat o asa mare agitatie in sectorul public si cred ca trebuie sa vedem aici fondul .

Nicolicea, despre modificarea Codului Penal: Diplomatii europeni nu au motve de ingrijorare.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat, joi, ca el si presedintele Comisiei juridice s-au intalnit cu diplomatii europeni pentru a informa corect despre modificarea Codului Penal, transmite Mediafax. Respectivii nu au avut un motiv de ingrijorare si nu au spus de o ingrijorare, ci s-au interesat pentru ca, cum stiti, in februarie intra in vigoare un nou Cod si erau interesati daca acesta se implementeaza corect si daca masurile acestea afecteaza intr-un fel sau altul, intr-un fel negativ, .

Traian Basescu, invitat la Adevarul Live, despre modificarea Codului penal: E o invitatie la furt fara sa ai teama de consecintele legii. / Suntem in fata unor lideri slabi, mult prea dependenti de baronimea locala. Au sacrificat Romania

Este exclus ca atunci cand vorbesti de modificarea Codului penal si cand vorbesti de o lege a amnistiei si gratierii, este exclus ca liderii celor doua partide de la putere sa nu stie. De altfel Antonescu a anuntat public ca sustine modificarile la Codul penal. E o invitatie la furt fara sa ai teama de consecintele legii, a declarat joi dimineata presedintele Traian Basescu, invitat la emisiunea Adevarul Live. Traian Basescu a mai spus ca Acciza pe combustibil si ceea ce eu am sesizat ca nu era necesar si concentrarea banilor la ministerul lui Dragnea e insotita de aceasta modificare care ii scoate pe alesii locali, ei nu mai pot fi acuzati de conflict de interese. Acum primarul poate da contractul de milioane firmei sotiei, firmei copilului.

Basescu: Modificarea Codului Penal, o tentativa de hotie.

Traian Basescu: Poate cu aceasta ocazie, a propunerii facuta de domnul Antonescu, sa ia in discutie si propunerile pe care le-au facut Parchetele. Daca repun in discutie modificarile la Codul Penal, pot sa repuna in discutie si modificarile cerute de Parchete, sa se faca o tranzitie corecta, a spus Basescu la Adevarul Live. --- Traian Basescu: Crin si Ponta sunt presati de baroni, a spus Traian Basescu la Adevarul Live Modificarea Codului Penal, o tentativa de hotie ordinara, dar sper .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )