Libnet.ro
UNICEF

19:30

UPDATE Simona Halep are sanse mari sa isi pastreze locul 2, dupa iesirea Mariei Sharapova

Online Sport Online Sport,
UPDATE Simona Halep are sanse mari sa isi pastreze locul 2, dupa iesirea Mariei Sharapova

Eliminarea prematura in turul 3 la US Open ameninta pierderea locului doi mondial de catre Simona Halep. Romanca are insa un noroc chior, in ciuda fiascoului din luna august in care a esuat lamentabil la turneele din SUA. continuă pe Online Sport

Cealalta fata a monedei: De ce nu trebuie sa apese nici Simona Halep, nici altcineva, pe butonul de panica

Bun. A venit si momentul de care ne era teama. Simona Halep s-a lovit de primul ei iceberg de cand e in Top 10 si a devenit astfel eroina negativa a celei mai mari surprize de pe tabloul feminin, cel putin din perspectiva rankingului.

Simona Halep: Nu sunt robot, sunt un om normal!

Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat vineri, dupa infrangerea din turul trei de la US Open, ca nu se va lasa demoralizata si va continua sa aiba incredere in ea, subliniind ca are multe de invatat din acest esec.

Simona Halep: Nu sunt robot, sunt un om normal

Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat dupa infrangerea din turul trei de la US Open, ca nu se va lasa demoralizata si va continua sa aiba incredere in ea, subliniind ca are multe de invatat din acest esec.

Simona Halep poate ajunge cel mai jos pe locul 4 mondial

Eliminarea prematura in turul 3 la US Open ameninta pierderea locului doi mondial de catre Simona Halep.

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Mirijana Lucic Baroni

Simona Halep a ramas singura reprezentanta a Romaniei in competitia de simplu de la US Open si a intalnit-ovineri, pe croata Mirijana Lucic-Baroni pentru un loc in optimile de finala.

LIVE US Open: Simona Halep-Mirijana Lucic Baroni. Probleme pentru Halep

Simona Halep a ramas singura reprezentanta a Romaniei in competitia de simplu de la US Open si o intalneste, vineri, pe croata Mirijana Lucic-Baroni pentru un loc in optimile de finala.

LIVE US Open: Simona Halep-Mirijana Lucic Baroni

Simona Halep a ramas singura reprezentanta a Romaniei in competitia de simplu de la US Open si o intalneste, vineri, pe croata Mirijana Lucic-Baroni pentru un loc in optimile de finala.

LIVESCORE Simona Halep-Lucic Baroni. Daca trece de croata, romanca va intalni un adversar dificil in optimi

Simona Halep o intalneste pe croata Mirjana Lucic Baroni in turul 3 de la US Open, iar daca va invinge, romanca va egala cea mai buna performanta a sa la turneul de Mare Slem de la New York, calificarea in optimi.

Simona Halep-Lucic Baroni 6-7 (6-8), 2-6. Evolutie dezamagitore a romancei, care este eliminata surprinzator de la US Open, in turul 3

Simona Halep, a doua favorita la US Open, a parasit prematur editia din acest an ultimului turneu de Mare Slem, fiind invinsa in turul 3 de ambitioasa Mirjana Lucic Baroni, scor 6-7 6-8), 2-6, la capatul unui meci care a durat o ora si 37 de minute.

Live Score: Simona Halep- Mirjana Lucic- Baroni, dupa ora 19.30, in turul trei la US Open

Simona Halep este la un meci distanta de egalarea performantei de anul trecut- calificarea in optimile turneului US Open, ultimul Mare Slem al anului. Adversara Simonei Halep va fi croata Mirjana Lucic-Baroni, numarul 121 mondial. Daca se califica in optima, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului Sara Erani- Venus Williams.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )