Libnet.ro
UNICEF

17:30

UPDATE. Surse: USD planifica un Guvern fara maghiari. Ponta: UDMR va intra la guvernare.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Surse: USD planifica un Guvern fara maghiari. Ponta: UDMR va intra la guvernare.

UPDATE: UDMR va intra la guvernare si va avea portofolii de ministri, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, transmite Romania TV, conform Mediafax. Discutiile USD-UDMR cu privire la structura si programul noului Guvern, care urmau sa aiba loc duminica, au fost amanate pentru luni, au declarat anterior, pentru Mediafax, surse politice. Potrivit acestora, amanarea are legatura cu programul premierului. UDMR va intra la guvernare si va avea portofolii de ministri, a declarat liderul . continuă pe România Liberă

Surse: USD planifica un Guvern fara UDMR.

Uniunea Social Democrata ar planifica formarea unui guvern fara participarea UDMR, sustin surse PSD citate de Digi 24. Motivul ar fi ca social-democratii nu sunt de acord cu cererile maghiarilor. Citeste si: Grija lui Marko Bela:Echipa Ponta nu trebuie sa se chinuiasca Cele doua formatiuni urmau sa discute duminica seara despre structura noului Guvern, insa aceste discutii au fost amanate pentru luni. Surse politice spun ca exista deja semne cum ca cele doua formatiuni au ajuns in impas.

Basescu: Voi face tot ce tine de mine pentru o instalare constitutionala a Guvernului.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cotroceni, ca va face tot ce tine de el pentru o instalare constitutionala a Guvernului si pentru respectarea Constitutiei, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Surse: USD planifica un Guvern fara maghiari. Ponta: UDMR va intra la guvernare Intrebat, dupa declaratia de presa privind situatia din Ucraina, despre negocierile amanate dintre USD si UDMR pentru formarea Guvernului, Basescu a raspuns: Despre Guvern vorbim maine. Va asigur .

Surse: USD ia in calcul un Guvern fara participarea UDMR

Uniunea Social Democrata ar planifica formarea unui guvern fara participarea maghiarilor, spun surse social-democrate pentru Digi24, motivand ca PSD nu ar fi de acord cu anumite conditii ridicate de UDMR. Cele.

Cum va arata NOUL GUVERN fara PNL. Cine intra la guvernare alaturi de PSD

Premierul Victor Ponta a conturat deja noua structura a Guvernului, pe care o va anunta public luni. Victor Ponta a dat ca sigura participarea UDMR in Guvern, dar a precizat ca nu va impune maghiarilor numele care.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )