Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Traian Basescu s-a prezentat marti la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Adevărul Adevărul,
UPDATE Traian Basescu s-a prezentat marti la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat de senatoarea PSD, Gabriela Firea, de santaj. Basescu a fost pus deja sub urmarire penala in aceasta cauza. continuă pe Adevărul

Traian Basescu va fi audiat la Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie

Traian Basescu va fi audiat marti, la sediul Parchetului instantei supreme, in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea PSD Gabriela Firea. Fostul presedinte va raspunde intrebarilor.

UPDATE: Traian Basescu, audiat marti la PICCJ in dosarul de santaj. Fostul presedinte a ajuns la Parchet

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurori sa se prezinte marti la sediul Parchetului instantei supreme, pentru a raspunde la intrebarile procurorilor in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea PSD Gabriela Firea.

UPDATE: Traian Basescu, la iesirea de la PICCJ: Nu imi e frica de lege

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurori sa se prezinte marti la sediul Parchetului instantei supreme, pentru a raspunde la intrebarile procurorilor in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea PSD Gabriela Firea.

Traian Basescu, huiduit la iesirea de la audieri. Am dat o declaratie completa. Nu imi este frica de lege

Update 17. 00 - Traian Basescu nu a recunoscut invinuirea in fata procurorilor. Update 16. 50 - Fostul presedinte Traian Basescu a iesit din sediul Parchetul instantei supreme dupa aproximativ doua ore.

Traian Basescu, la iesirea de la Parchet: Nu imi este frica de lege

Fostul presedinte Traian Basescu a iesit de la Parchetul instantei supreme, dupa aproximativ doua ore de audieri in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, el spunand ca a dat o declaratie completa pentru a clarifica lucrurile si ca nu ii este frica de lege.

Traian Basescu, asteptat din nou la Parchet. Ce metoda va adopta de aceasta data ex-presedintele

UPDATE:Traian Basescu trebuie sa ajunga din nou astazi in fata procurorilor. Avocaul fostului presedinte a cerut timp, saptamana trecuta, pentru a studia dosarul in care este acuzat clientul.

Fostul presedinte Traian Basescu, citat marti la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

Traian Basescu, citat marti la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea, anunta Agerpres.

Traian Basescu, citat sa se prezinte marti la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat pentru marti la Parchetul general. Procurorii il vor audia in dosarul in care este acuzat de santaj, intentat de senatoarea PSD Gabriela Firea.

Lucian Bolcas, dupa audierea lui Traian Basescu la Parchetul General: Totul a fost normal. Nu stiu ce probe vor fi solicitate (VIDEO)

Lucian Bolcas, avocatul Gabrielei Firea a declarat marti, dupa ce Traian Basescu a fost audiat in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea PSD, ca audierea s-a desfosurat intr-o atmosfera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )