Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE: Traian Basescu, la iesirea de la PICCJ: Nu imi e frica de lege

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Traian Basescu, la iesirea de la PICCJ: Nu imi e frica de lege

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurori sa se prezinte marti la sediul Parchetului instantei supreme, pentru a raspunde la intrebarile procurorilor in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea PSD Gabriela Firea. continuă pe România Liberă

UPDATE: Traian Basescu, audiat marti la PICCJ in dosarul de santaj. Fostul presedinte a ajuns la Parchet

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurori sa se prezinte marti la sediul Parchetului instantei supreme, pentru a raspunde la intrebarile procurorilor in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea PSD Gabriela Firea.

Traian Basescu, la iesirea de la Parchet: Nu imi este frica de lege

Fostul presedinte Traian Basescu a iesit de la Parchetul instantei supreme, dupa aproximativ doua ore de audieri in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, el spunand ca a dat o declaratie completa pentru a clarifica lucrurile si ca nu ii este frica de lege.

UPDATE Traian Basescu s-a prezentat marti la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat de senatoarea PSD, Gabriela Firea, de santaj. Basescu a fost pus deja sub urmarire penala in aceasta cauza.

Traian Basescu a venit la PICCJ pentru a fi audiat in dosarul de santaj; la intrare a fost huiduit

Fostul presedinte Traian Basescu a venit, marti, la Parchetul instantei supreme pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, la intrare el fiind huiduit si fluierat de mai multi oameni.

Traian Basescu, asteptat din nou la Parchet. Ce metoda va adopta de aceasta data ex-presedintele

UPDATE:Traian Basescu trebuie sa ajunga din nou astazi in fata procurorilor. Avocaul fostului presedinte a cerut timp, saptamana trecuta, pentru a studia dosarul in care este acuzat clientul.

Traian Basescu, huiduit la iesirea de la audieri. Am dat o declaratie completa. Nu imi este frica de lege

Update 17. 00 - Traian Basescu nu a recunoscut invinuirea in fata procurorilor. Update 16. 50 - Fostul presedinte Traian Basescu a iesit din sediul Parchetul instantei supreme dupa aproximativ doua ore.

Traian Basescu, dupa ce a fost audiat in dosarul Gabrielei Firea: Am povestit tot ce este necesar. Mie nu mi-e frica de lege (VIDEO)

45 Fostul presedinte Traian Basescu a iesit de la inalta Curte de Casatie si Justitie dupa mai bine de doua ore in care a fost audiat in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o.

Traian Basescu, audiat marti la PICCJ in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurori sa se prezinte marti la sediul Parchetului instantei supreme, pentru a raspunde la intrebarile procurorilor in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea PSD Gabriela Firea.

Traian Basescu, primit cu huiduieli si fluieraturi la Parchet. Ce metoda va adopta de aceasta data ex-presedintele

Update 14. 26 - Traian Basescu a intrat in sediul Parchetului General, unde va fi audiat de procurori in dosarul in care este suspectat de santaj si amenintare la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea. Update 14.

Traian Basescu, chemat din nou la Parchet. Ce tehnica de aparare va adopta ex-presedintele de data aceasta?

Epopeea lui Traian Basescu cu procurorii ajunge astazi la episodul doi. Personajul principal, Traian Basescu, este citat in aceasta dupa-amiaza la Parchetul General pentru a da alte explicatii despre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )