Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu, chemat din nou la Parchet. Ce tehnica de aparare va adopta ex-presedintele de data aceasta?

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, chemat din nou la Parchet. Ce tehnica de aparare va adopta ex-presedintele de data aceasta?

Epopeea lui Traian Basescu cu procurorii ajunge astazi la episodul doi. Personajul principal, Traian Basescu, este citat in aceasta dupa-amiaza la Parchetul General pentru a da alte explicatii despre. continuă pe Antena3

Traian Basescu, asteptat din nou la Parchet. Ce metoda va adopta de aceasta data ex-presedintele

UPDATE:Traian Basescu trebuie sa ajunga din nou astazi in fata procurorilor. Avocaul fostului presedinte a cerut timp, saptamana trecuta, pentru a studia dosarul in care este acuzat clientul.

Traian Basescu, primit cu huiduieli si fluieraturi la Parchet. Ce metoda va adopta de aceasta data ex-presedintele

Update 14. 26 - Traian Basescu a intrat in sediul Parchetului General, unde va fi audiat de procurori in dosarul in care este suspectat de santaj si amenintare la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea. Update 14.

Traian Basescu, la iesirea de la Parchet: Nu imi este frica de lege

Fostul presedinte Traian Basescu a iesit de la Parchetul instantei supreme, dupa aproximativ doua ore de audieri in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, el spunand ca a dat o declaratie completa pentru a clarifica lucrurile si ca nu ii este frica de lege.

UPDATE: Traian Basescu, audiat marti la PICCJ in dosarul de santaj. Fostul presedinte a ajuns la Parchet

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurori sa se prezinte marti la sediul Parchetului instantei supreme, pentru a raspunde la intrebarile procurorilor in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea PSD Gabriela Firea.

Lucian Bolcas: Cred ca este normala audierea suspectului Traian Basescu

Lucian Bolcas, avocatul Gabrielei Firea in dosarul de santaj, a vorbit la News Magazine despre cum evolueaza lucrurile in aceasta speta. Avocatul lui Traian Basescu in cauza respectiva va ajunge la Parchet.

Traian Basescu, huiduit la iesirea de la audieri. Am dat o declaratie completa. Nu imi este frica de lege

Update 17. 00 - Traian Basescu nu a recunoscut invinuirea in fata procurorilor. Update 16. 50 - Fostul presedinte Traian Basescu a iesit din sediul Parchetul instantei supreme dupa aproximativ doua ore.

Sinteza Zilei. Care sunt diferentele dintre coloana oficiala a lui Traian Basescu si cea a presedintelui Klaus Iohannis

Imagini care prezinta diferentele dintre coloana oficiala a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si cea a actualului sef de stat, Klaus Iohannis, au fost prezentate, marti, in emisiunea Sinteza.

Din culisele audierii lui Traian Basescu. Ce a declarat fostul presedinte in fata procurorilor

Radu Tudor a publicat pe blogul sau o parte din declaratiile facute de Traian Basescu astazi in cadrul audierilor de la Parchetul General. Potrivit unor surse judiciare, esenta declaratiei data de fostul.

Lucian Bolcas, dupa audierea lui Traian Basescu la Parchetul General: Totul a fost normal. Nu stiu ce probe vor fi solicitate (VIDEO)

Lucian Bolcas, avocatul Gabrielei Firea a declarat marti, dupa ce Traian Basescu a fost audiat in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea PSD, ca audierea s-a desfosurat intr-o atmosfera.

UPDATE: Traian Basescu, la iesirea de la PICCJ: Nu imi e frica de lege

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurori sa se prezinte marti la sediul Parchetului instantei supreme, pentru a raspunde la intrebarile procurorilor in dosarul in care este suspectat ca a santajat-o pe senatoarea PSD Gabriela Firea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )