Libnet.ro
UNICEF

19:30

UPDATE. Videanu, Bica, Dorin si Alin Cocos, in fata judecatorilor. Procurorii cer arestarea preventiva

Antena3 Antena3,
UPDATE. Videanu, Bica, Dorin si Alin Cocos, in fata judecatorilor. Procurorii cer arestarea preventiva

UPDATE 16:10 - Adriean Videanu a ajuns la inalta Curte in urma cu cateva minute. Procurorii cer arestarea preventiva a acestuia. UPDATE 13:10-Se cere din nou arestarea lui Dorin Cocos,. continuă pe Antena3

Dorin si Alin Cocos, retinuti de DNA alaturi de Videanu si un fost consilier al Alinei Bica

Actualizare 15:12 Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, prezentati ICCJ la ora 16, pentru arestare Adriean Videanu, Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin, vor fi prezentati la ora 16, de procurorii DNA, in fata inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), pentru ca magistratii sa stabileasca daca inculpatii vor fi arestati preventiv pentru 30 de zile, scriu surse din presa. --- * Actualizare 14:37 Avocata Laura Voicu: Alina Bica nu a facut niciun denunt in noul dosar Laura Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT, a afirmat, astazi, la iesirea din DNA, ca Alina Bica nu a facut niciun denunt in dosarul ANRP 2 format din trei disjungeri facute din primul dosar al fostului procuror-sef), precizand ca Bica a dat o declaratie in care sustine ca nu a savarsit faptele pentru care este invinovatita, scriu surse din presa. --- * Blaga: Videanu va fi suspendat de drept din partid, daca va fi arestat preventiv * DNA: Dorin Cocos, urmarit penal pentru trafic de influenta si dare de mita * Comisarul. ro: Tender, Dragnea si Ioan Niculae ar putea fi, de asemenea, chemati la DNA.

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos si Adriean Videanu, adusi la inalta Curte: Sedinta de judecata, suspendata (VIDEO)

UPDATE:17:18: Sedinta de judecata a fost suspendata dupa ce avocata Alinei Bica a recuzat unul dintre judecatori, relateazaB1 TV. Magistratul recuzat este judecatorul pentru drepturi si libertati,.

Alin Cocos, retinut de procurorii DNA

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, a fost retinut, vineri, de procurorii anticoruptie, intr-un dosar al Alinei Bica disjuns din cel privind despagubirea pentru un teren supraevaluat, potrivit Mediafax. In acest dosar, procurorii i-au mai retinut, joi si vineri, pe Adriean Videanu si pe un fost consilier al Alinei Bica, Florentin Mihailescu.

UPDATE Fiul lui Dorin Cocos, Alin Cocos, audiat la DNA

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, s-a prezentat marti la DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar disjuns din cel in care fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost trimisa in judecata in legatura cu retrocedarea ilegala a unui teren din Capitala. Si mama lui Alin Cocos este asteptata marti la DNA, informeaza Agerpres.

DNA. Nou dosar pentru fosta sefa ANTIMAFIA, Alina Bica, in care au fost retinuti Adriean Videanu, Alin Cocos si politistul Florian Mihailescu

Adriean Videanu, Alin Cocos si Florentin Mihailescu au fost retinuti joi noapte de procurorii anticoruptie in dosare in care actor principal este fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Fosta sefa Antimafia are un nou dosar penal in care e acuzata de doua infractiuni de luare de mita, doua infractiuni de abuz in serviciu si o infractiune de favorizare a infractorului. in acest nou dosar ar mai fi vizati Ovidiu Tender si Ioan Niculae, spun surse judiciare.

DNA. Alin Cocos, retinut in dosarul despagubirilor in care este arestata sefa DIICOT, Alina Bica. in dosar ar mai fi implicati tatal lui Alin, mama naturala si fosta mama vitrega, Elena Udrea

Alin Cocos a fost retinut vineri, pe la 3. 00 dimineata, in dosarul MICROSOFT in care tatal sau, Dorin Cocos este arestat preventiv, iar fosta sa mama vitega, Elena Udrea este inculpata si se afla sub control judiciar pentru 60 de zile. Alin Cocos este acuzat de dare de mita si trafic de influenta.

Alin Cocos si mama lui, la DNA pentru audieri intr-un dosarul al Alinei Bica

Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos, si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat marti la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP, au declarat pentru surse judiciare.

Alin Cocos, retinut de procurorii DNA pentru dare de mita si trafic de influenta

Alin Cocos a fost retinut, astazi, de procurorii DNA anticoruptie, intr-un dosar al Alinei Bica disjuns din cel cu privire la despagubirea pentru un teren supraevaluat. Alin Cocos este fiul omului de afaceri Dorin Cocos, cercetat si el in dosarul.

Alin Cocos, din nou la DNA

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, a venit din nou la sediul central al DNA, joi, dupa ce a dat declaratii, acum doua zile, in dosarul Alinei Bica disjuns din cel privind despagubirea pentru un teren supraevaluat, informeaza Mediafax.

Alin Cocos si mama lui s-au prezentat la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica

Alin Cocos si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiati intr-un dosar in care este cercetata Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Acest dosar a fost disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )