Libnet.ro
UNICEF

12:00

UPDATE VIDEO 15 persoane, printre care si 7 copii, blocati pe o insula, din cauza unei viituri pe Raul Dambovita

Adevărul Adevărul,
UPDATE VIDEO 15 persoane, printre care si 7 copii, blocati pe o insula, din cauza unei viituri pe Raul Dambovita

Patru carute, in care se aflau 8 adulti si 7 copii, au ramas blocate in comuna damboviteana Manesti, pe albia Raului Dambovita, dupa ce au fost suprinse de o viitura extrem de puternica. Oamenii au putut supravietui doar pe o insula si au cerut ajutor. continuă pe Adevărul

Gospodarii inundate de ploile torentiale in Dambovita: 15 persoane, intre care 7 copii, au fost salvate din ape

Mai multe case si gospodarii din judetul Dambovita au cazut victime inundatiilor provocate de ploile torentiale, un numar de 15 persoane fiind scoase din apele crescute ale raului. Pompierii ISUintervin,.

15 persoane, printre care si 7 copii, blocati pe o insula, din cauza unei viituri pe Raul Dambovita

Patru carute, in care se aflau 8 adulti si 7 copii, au ramas blocate in comuna damboviteana Manesti, pe albia Raului Dambovita, dupa ce au fost suprinse de o viitura extrem de puternica. Oamenii au putut supravietui doar pe o insula si au cerut ajutor.

Incident armat in Belgia, soldat cu doi morti, printre care si un copil

Doua persoane, dintre care un baiat in varsta de zece ani, au fost impuscati mortal, iar o femeie a fost grav ranita, in noaptea de vineri spre sambata, in apropiere de Liege, in estul Belgiei, a anuntat sambata agentia Belga, potrivit Mediafax. Agresiunea a avut loc in apropiere de un teren de sport din Vise, a declarat primarul orasului, Marc Neven, citat de Belga. Un barbat asezat intr-o masina a deschis focul asupra unui barbat, unei femei si unui baiat care se intorceau acasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )