Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE. VIDEO. Cod galben de vant in opt judete si in Capitala.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Cod galben de vant in opt judete si in Capitala.

UPDATE: Meteorologii au instituit cod galben de vant si in sudul judetului Prahova, judetul Ilfov si Bucuresti, conform ANM. Avertizarea este valabila pana la 12. Vantul va atinge si va depasi, la rafala, si 60 km/h. --- Meteorologii au instituit cod galben de vant in judetele Constanta si Tulcea, pana la ora 13. 00, si in judetele Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila si Prahova, pana la ora 12. Intre orele 07:00 si 13:00, se vor semnala intensificari ale vantului, cu viteze ce vor . continuă pe România Liberă

VIDEO Cod galben de vant in sapte judete din sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben de vant pentru sapte judete din sud-estul tarii, unde rafalele vor depasi 60 km/h, iar la munte, 80 km/h, informeaza Mediafax.

Cod galben de vant in sapte judete din sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben de vant pentru sapte judete din sud-estul tarii, unde rafalele vor depasi 60 km/h, iar la munte, 80 km/h, informeaza Mediafax.

METEO Cod galben de vant in sapte judete din tara

Meteorologii au emis, duminica, doua avertizari de cod galben de vant puternic, valabile pana la ora 16. 15, respectiv, 16. 30, pentru sapte judete din tara. Vantul ar putea atinge si depasi la rafala chiar si 80 de kilometri pe ora.

UPDATE. Cod galben de vant in opt judete si in Capitala.

UPDATE: Meteorologii au instituit cod galben de vant si in sudul judetului Prahova, judetul Ilfov si Bucuresti, conform ANM. Avertizarea este valabila pana la 12. Vantul va atinge si va depasi, la rafala, si 60 km/h. --- Meteorologii au instituit cod galben de vant in judetele Constanta si Tulcea, pana la ora 13. 00, si in judetele Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila si Prahova, pana la ora 12. Intre orele 07:00 si 13:00, se vor semnala intensificari ale vantului, cu viteze ce vor .

Foto. Un copac s-a prabusit peste o masina, in Capitala.

Un copac a cazut pe un autoturism, pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitala, din cauza vantului puternic, conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Cod galben de vant in opt judete si in Capitala Autoturismul parcat pe Bulevardul Nicolae Grigorescu a fost avariat, iar pe alte doua au cazut mai multe crengi, fara a cauza probleme deosebite, a precizat Daniel Vasile. Un echipaj ISU Bucuresti intervine la fata locului.

METEO Cod galben de vant puternic pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis luni dimineata un cod galben de vant puternic, cu rafale de vor depasi 60 de kilometri pe ora, valabil in mai multe judete pana in jurul pranzului.

Primavara cu vreme rea. Cod galben de vant puternic si lapovita

Vremea rea pune stapanire pe Baragan. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, mai multe atentionari cod galben de vant puternic, valabile in mai multe judete din tara, printre care si Calarasi.

Cod galben de vant puternic. Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile

Meteorologii au emis pentru astazi si pentru maine cod galben de vant. Potrivit acestora, viteza vantului va atinge pana la 20 de metri pe secunda.

Porturile de la Marea Neagra, inchise din cauza vantului.

Toate porturile constantene au fost inchise, luni, din cauza vantului puternic, care sufla cu peste 60 de kilometri la ora, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Cod galben de vant in opt judete si in Capitala Potrivit autoritatilor portuare, operatiunile au fost sistate incepand cu ora 8. 00 in porturile Midia, Constanta Nord si Constanta Sud Agigea - maritim si fluvial, dar si in portul Mangalia, deoarece vantul sufla cu viteze de peste 60 de kilometri la ora, iar in larg poate .

Cod galben de vant in sapte judete din sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben de vant pentru sapte judete din sud - estul tarii, unde rafalele vor depasi 60 km/h, iar la munte, 80 km/h.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )