Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. VIDEO. Ponta apara MAI: Internele, coloana vertebrala a statului roman.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Ponta apara MAI: Internele, coloana vertebrala a statului roman.

UPDATE: La iesirea de la sediul MAI, Ponta a precizat ca trebuia sa dea un mesaj de stabilitate si de incredere vizavi de activitatea Ministerului de Interne. In sedinta de Guvern de miercurea viitoare, vor fi adoptate procedurile pentru colaborarea si cooperarea interinstitutionala, a anuntat Ponta. As fi vrut sa fiu la Iasi, ca in fiecare an, dar sunt mai util aici, a precizat premierul. // --- Victor Ponta i-a asigurat, vineri dimineata, pe reprezentantii MAI, ca . continuă pe România Liberă

UPDATE. Ponta apara MAI: Internele, coloana vertebrala a statului roman.

UPDATE: La iesirea de la sediul MAI, Ponta a precizat ca trebuia sa dea un mesaj de stabilitate si de incredere vizavi de activitatea Ministerului de Interne. In sedinta de Guvern de miercurea viitoare, vor fi adoptate procedurile pentru colaborarea si cooperarea interinstitutionala, a anuntat Ponta. As fi vrut sa fiu la Iasi, ca in fiecare an, dar sunt mai util aici, a precizat premierul. --- Victor Ponta i-a asigurat, vineri dimineata, pe reprezentantii MAI, ca ii va apara de .

Masurile luate de politie pentru fluidizarea circulatiei pe timp de iarna.

Politia Romana a luat masuri pentru ca traficul rutier sa se desfasoare in siguranta. Politistii de la rutiera si de la ordine publica actioneaza pentru fluidizarea traficului si prevenirea evenimentelor rutiere, in contextul avertizarilor meteorologice de cod portocaliu de ninsori si viscol in 10 judete din tara si Municipiul Bucuresti. Citeste si: UPDATE. Ponta apara MAI: Internele, coloana vertebrala a statului roman Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare .

VIDEO Victor Ponta: Ministerul de Interne este coloana vertebrala a statului roman. In cazul accidentului aviatic de luni, vina nu apartine in niciun caz structurilor MAI

Premierul Victor Ponta a declarat vineri dimineata, intr-o sedinta la Ministerul Afacerilor Interne, cu ocazia preluarii interimatului de catre vicepremierul Gabriel Oprea, ca acest minister este coloana vertebrala a statului roman si ca, in cazul accidentului aviatic de luni, vina nu apartine in niciun caz structurilor MAI, ci altor structuri si institutii ale statului, care de altfel si-au si asumat aceasta vina. S-au asumat raspunderi, chiar daca uneori nu era vorba de vinovatii, raspunderea nu e acelasi lucru cu vinovatia, cred ca seful ISU si-a facut datoria si oamenii din teren de acolo, de la locul accidentului, daca li s-ar fi spus unde sa caute in mod corect, a mai spus Ponta.

Victor Ponta: Ministerul de Interne este coloana vertebrala a statului roman. In cazul accidentului aviatic de luni, vina nu apartine in niciun caz structurior MAI

Premierul Victor Ponta a declarat vineri dimineata, intr-o sedinta la Ministerul Afacerilor Interne, cu ocazia preluarii interimatului de catre vicepremierul Gabriel Oprea, ca acest minister este coloana vertebrala a statului roman si ca, in cazul accidentului aviatic de luni, vina nu apartine in niciun caz structurilor MAI, ci altor structuri si institutii ale statului, care de altfel si-au si asumat aceasta vina.

VIDEO. UPDATE. Cazanciuc: Raportul MCV, mai bun decat cel de anul trecut. ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta considera ca raportul MCV arata ca Romania a facut progrese, indiferent de interpretarile si speculatiile politice, relateaza Mediafax. Am vazut raportul MCV. Indiferent de interpretarile politice care, evident, nu vor lipsi, am vazut ce a spus purtatorul de cuvant al Comisiei Europene - Romania a facut progrese importante si substantiale. Suntem in continuare, din punctul de vedere al Comisiei, complet pregatiti sa intram in Spatiul Schengen, decizia va fi, .

UPDATE VIDEO. Reactia lui Ponta dupa demisia lui Stroe: Un nou ministru de Interne, la 1 ...

Am primit demisia lui Radu Stroe. Am inaintat-o presedintelui tarii si am facut propunerea ca interimatul sa fie asigurat de vicepremierul Gabriel Oprea. Am discutat si cu Antonescu, la 1 februarie vom avea propunerea de ministru de Interne, a declarat Ponta, la cateva minute dupace fostul Ministru al Internelor, radu Stroe, si-a prezentat demisia Vor existe doua comitete de urgenta: Una care se refera la intemperii si una de situatii de Urgenta. // Ponta a .

UPDATE. Cazanciuc: Raportul MCV, mai bun decat cel de anul trecut. ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta considera ca raportul MCV arata ca Romania a facut progrese, indiferent de interpretarile si speculatiile politice, relateaza Mediafax. Am vazut raportul MCV. Indiferent de interpretarile politice care, evident, nu vor lipsi, am vazut ce a spus purtatorul de cuvant al Comisiei Europene - Romania a facut progrese importante si substantiale. Suntem in continuare, din punctul de vedere al Comisiei, complet pregatiti sa intram in Spatiul Schengen, decizia va fi, .

Premierul Ponta nu mai participa la manifestarile de la Iasi de Ziua Unirii

Premierul Victor Ponta nu va mai participa la manifestarile de la Iasi prilejuite de implinirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor, potrivit unor surse politice locale, citate de Mediafax. UPDATE: Victor Ponta a confirmat, in cadrul unei sedinte la MAI la care a participat vineri dimineata, ca nu va merge la Iasi.

UPDATE. VIDEO. Un lider al manifestantilor, dat disparut. ...

UPDATE: Unul dintre liderii foarte activi ai miscarii de contestare a presedintelui Viktor Ianukovici a fost dat disparut de doua zile, relateaza AFP, conform Mediafax. Dmitro Bulatov, in varsta de 35 de ani, unul dintre liderii miscarii manifestantilor cu automobile, Automaidan, care a organizat mai multe actiuni spectaculoase in fata resedintei sefului statului, devenit un simbol al coruptiei, este de negasit de miercuri dupa-amiaza, au anuntat colegii sai. Sotia lui Bulatov a semnalat joi .

UPDATE. VIDEO. Un grup de protestatari din Kiev a ocupat sediul Ministerului Agriculturii.

UPDATE: Mai multi protestatari ucrainieni au ocupat sediul Ministerului Agriculturii, situat pe principalul bulevard din centrul Kievului,trasnmite AFP, conform Mediafax. Activisti din cadrul miscarii Spilna Sprava Cauza comuna) tocmai au ocupat sediul Ministerului Agriculturii de pe strada Hresciatik, la aproximativ 100 de metri de Piata Independentei, numita si Maidan, un loc simbolic al miscarii de contestare a regimului, in ultimele doua luni, a anuntat Oleksandr Daniliuk, liderul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )