Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE. Wizz Air isi suspenda cursele catre Israel pana miercuri noapte. Tarom revine la orarul normal de zbor catre Tel Aviv

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Wizz Air isi suspenda cursele catre Israel pana miercuri noapte. Tarom revine la orarul normal de zbor catre Tel Aviv

Cursa Bucuresti-Tel Aviv-Bucuresti de marti seara a fost anulata, pentru ca pe aeroportul Ben Gurion nu se putea opera in siguranta, conform unui comunicat al companiei Tarom, citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

UPDATE. Tarom a anulat cursa spre Tel Aviv, din motive de siguranta. Si Wizz Air isi suspenda cursele pana miercuri

Cursa Bucuresti-Tel Aviv-Bucuresti de marti seara a fost anulata, pentru ca pe aeroportul Ben Gurion nu se putea opera in siguranta, conform unui comunicat al companiei Tarom, citat de Agerpres.

Wizz Air a deschis la Craiova a cincea baza din Romania

Compania aeriana Wizz Air va opera patru noi rute de astazi din Craiova catre Barcelona, Bologna, Dortmund si Roma Ciampino.

Wizz Air se extinde in Romania: deschide o baza la Craiova si lanseaza patru rute noi

Compania aeriana low cost Wizz Air a deschis, miercuri, la Craiova, a cincea baza de operare din Romania, de unde va opera patru noi rute catre Barcelona, Bologna, Dortmund si Roma Ciampino, incepand cu 23 iulie.

Wizz Air a deschis o baza operationala pe Aeroportul din Craiova

Compania aeriana Wizz Air a deschis, ieri, pe Aeroportul din Craiova, cea de-a cincea baza operationala din Romania, prilej cu care a adus o aeronava Airbus A320 ce va efectua zboruri directe catre Dortmund, Barcelona, Bologna si Roma, incepand de astazi.

Wizz Air: zborurile spre Tel Aviv, suspendate pana miercuri noapte

Compania aeriana Wizz Air a anuntat suspendarea zborurilor catre Tev Aviv pana miercuri noapte, la recomandarea facuta de Autoritatea aeronautica federala din Statele Unite FAA), din cauza riscului unor atacuri cu racheta.

Craiova, a cincea baza Wizz Air in Romania

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 53 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigura legatura intre 98 de destinatii din 35 de tari. Wizz Air a avut 13,9 milioane de pasageri in anul fiscal incheiat in martie 2014.

TENSIUNE. Air France, Lufthansa si EasyJet suspenda zborurile spre Israel

Companiile aeriene Air France, Lufthansa, Delta, Air Canada, EasyJet au decis suspendarea zborurilor spre Israel, din cauza rachetelor lansate de militanti Hamas in contextul conflictului cu armata israeliana, informeaza AFP, citat de Mediafax.

Air France si Lufthansa suspenda zborurile spre Israel din cauza riscului unor atacuri cu rachete

Companiile aeriene Air France si Lufthansa au decis suspendarea zborurilor spre Israel, din cauza rachetelor lansate de militanti Hamas in contextul conflictului cu armata israeliana. Am decis suspendarea.

Conflictul din Fasia Gaza: Ostilitatile continua miercuri, companiile aeriene si-au anulat zborurile catre Israel/ Seful Hamas, Khaled Meshal, a anuntat miercuri ca respinge o incetare a focului

Ostilitatile intre Hamas si Israel, soldate deja cu cel putin 639 de morti in randul palestinienilor si 31 in randul israelienilor incepand cu 8 iulie, au continuat miercuri dimineata, in pofida apelului ferm transmis de secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, de incetare a confruntarilor, fortand totodata marile companii aeriene sa-si anuleze zborurile catre Tel Aviv, relateaza AFP. ---------------Ora 23. 00 Seful Hamas, Khaled Meshal, a anuntat miercuri ca respinge o incetare a focului cu Israelul in Fasia Gaza inainte de o ridicare a blocadei impuse de ani de zile enclavei palestiniene, scrie AFP. Ora 20. 00 ONU lanseaza o ancheta asupra ofensivei israeliene din Fasia Gaza.

Fostul primar al New York-ului sfideaza suspendarea zborurilor catre Israel

Zborurile companiilor aeriene americane sunt interzise catre si de pe aeroportul international Ben Gurion din Tel Aviv timp de 24 de ore, potrivit Agentiei federale pentru aviatie FAA).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )