Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE. Zegrean, presedinte al CCR pentru inca trei ani.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Zegrean, presedinte al CCR pentru inca trei ani.

Contracandidatul lui Augustin Zegrean la functia de presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei pentru urmatorii trei ani a fost Tudorel Toader, insa Zegrean a fost ales cu sapte voturi din noua, conform Mediafax. _ _ _ _ _ UPDATE: Augustin Zegrean a fost ales din nou la conducerea Curtii Constitutionale a Romaniei pentru urmatorii trei ani, transmite Realitatea TV. El a fost ales cu sapte voturi pentru si doua impotriva. Augustin Zegrean a declarat ca a fost ales cu majoritate . continuă pe România Liberă

Zegrean, presedinte al CCR pentru inca trei ani.

UPDATE: Augustin Zegrean a fost ales din nou la conducerea Curtii Constitutionale a Romaniei pentru urmatorii trei ani. El a fost ales cu sapte voturi pentru si doua impotriva. _ _ _ _ Daniel Morar, Mona Pivniceru si Valer Dorneanu participa, luni, la prima sedinta in calitate de judecatori ai Curtii Constitutionale, in cadrul careia urmeaza sa fie ales si noul presedinte al CCR, informeaza Mediafax. De asemenea, Augustin Zegrean a anuntat ca isi depune candidatura pentru un nou mandat de .

UPDATE Augustin Zegrean, reales presedinte al Curtii Constitutionale pentru inca trei ani

50 Judecatorul Augustin Zegrean a fost reales, luni, presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) pentru un mandat de trei ani, anunta Agerpres.

VIDEO UPDATE Augustin Zegrean, reales presedinte al Curtii Constitutionale pentru inca trei ani

UPDATE: Judecatorul Augustin Zegrean a fost reales, luni, presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) pentru un mandat de trei ani, anunta Agerpres.

Fostul deputat Ion Dumitru, condamnat la trei ani inchisoare cu suspendare in dosarul Romsilva II

Ion Dumitru, fost deputat PSD si fost manager-director general al RNP - Romsilva, a fost condamnat vineri de Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) la trei ani de inchisoare cu suspendare, cu un termen de incercare de sase ani, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in dosarul Romsilva II, informeaza Agerpres. Decizia instantei este definitiva.

Fostul deputat PSD Ion Dumitru, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu

Fostul deputat PSD Ion Dumitru a fost condamnat, vineri, de ICCJ, la trei ani de inchisoare cu suspendare, cu un termen de incarcerare de sase ani, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in.

Fostul deputat Ion Dumitru, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Completul de cinci judecatori al instantei supreme l-a condamnat definitiv, vineri, pe fostul deputat Ion Dumitru la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Romsilva II, in care a fost acuzat de abuz in serviciu in legatura cu achizitionarea unui buldozer, potrivit Mediafax. Instanta a desfiintat decizia data de un complet de trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, prin care toti inculpatii din acest dosar au fost achitati. Cei cinci judecatori au schimbat incadrarea .

Femeia cu talie de viespe: A ajuns sa masoare 40 de centimetri in talie dupa ce a dormit timp de trei ani cu un corset (VIDEO si FOTO)

Michele Kobke a ajuns sa masoare 40 centimetri in talie dupa ce, timp de trei ani, a dormit cu un corset, in dorinta de a deveni femeia cu cea mai subtire talie din lume, relateaza The Sun. Kobke, care are 24.

Lira sterlina, in cel mai mare avans din ultimii trei ani

Moneda britanica, lira sterlina, a consemnat, in intervalul 3 -7 iunie, cel mai important avans saptamanal din ultimii trei ani, fata de dolar, pe fondul unor date peste asteptari privind evolutia productiei industriale, a serviciilor si preturilor locuintelor din tara, care au alimentat increderea in economie.

Cum arata celula de la Jilava in care isi va petrece Becali urmatorii trei ani

George Becali, inchis in Penitenciarul Rahova, urmeaza sa fie transferat saptamana viitoare la Penitenciarul Jilava, acolo unde ar trebui sa petreaca teoretic urmatorii trei ani. in camera unde va sta.

Finantele au atras 541,9 milioane lei prin obligatiuni pe trei ani, sub valoarea indicativa

Ministerul Finantelor Public MFP) a atras 541,9 milioane lei prin licitatia de obligatiuni cu scadenta la trei ani, sub valoarea indicativa de 700 milioane lei, la un randament de 4,96%, in urcare cu 0,5 puncte fata de precedenta emisiune cu aceeasi scadenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )