Libnet.ro
UNICEF

17:00

UPDATE Ziua 12 de proteste fata de proiectul de la Rosia Montana. Multimea s-a mutat in pasaj

Adevărul Adevărul,
UPDATE Ziua 12 de proteste fata de proiectul de la Rosia Montana. Multimea s-a mutat in pasaj

Protestatarii au iesit pentru cea de-a doisprezecea zi in Piata Universitatii. intr-un numar mai putin decat in zilele anterioare, manifestantii nu au renuntat sa se intalneasca langa Fantana unde au venit echipati cu deja celebrele sticle de plastic, dar si pancarte si lozinci. continuă pe Adevărul

Peste 400 de persoane la Universitate, in a noua zi de proteste privind proiectul Rosia Montana

00 - Numarul persoanelor care protesteaza in Bucuresti luni seara, pentru a noua zi la rand, fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana a crescut la peste 400, informeaza.

Crin Antonescu cere PSD sa-si exprime pozitia fata de proiectul Rosia Montana: Am inteles, indirect, ca PSD sustine proiectul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cert marti PSD sa spuna public ce pozitie are fata de proiectul Rosia Montana, in calitate de cel mai mare partid din Romania, apreciind ca nu este corect sa se arunce vina pe liberali pentru eventuala respingere de catre Parlament a proiectului de lege initiat de Guvern, relateaza Agerpres. UPDATE: Crin Antonescu a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca a inteles, indirect, ca pozitia PSD este, de fapt, de sustinere a proiectului Rosia Montana, el reiterand ca acest lucru nu este o problema, dar social-democratii ar trebui sa isi faca publica pozitia.

Crin Antonescu cere PSD sa-si exprime pozitia fata de proiectul Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cert marti PSD sa spuna public ce pozitie are fata de proiectul Rosia Montana, in calitate de cel mai mare partid din Romania, apreciind ca nu este corect sa se arunce vina pe liberali pentru eventuala respingere de catre Parlament a proiectului de lege initiat de Guvern, relateaza Agerpres.

PNL nu va sustine proiectul Rosia Montana in Parlament

Update 19:06 Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a mentionat: Pozitia noastra e de a vota impotriva acestui proiect de lege. Au fost doua voturi de sustinere a proiectului Rosia Montana. La nivel politic, in USL, nu a existat o discutie pe aceasta tema.

Declaratii ale persoanelor care protesteaza in Piata Universitatii fata de proiectul Rosia Montana

Oana Stanciulescu s-a aflat in mijlocul oamenilor care protesteaza in Piata Universitatii fata de proiectul Rosia Montana. Este vorba despre un exercitiu de recuperare a mandriei nationale, a spus.

Ministrul Dan Sova va vota pentru proiectul Rosia Montana.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat ca in calitate de senator in Parlamentului va vota pentru proiectul Rosia Montana. CITITI SI: Desecretizarea documentelor Rosia Montana: Detaliile importante ale contractului RMCG raman secrete. Sova vrea proiectul Politic s-ar putea sa votez ca toti ceilalti colegi. Daca se ia o decizie politica sa votam impotriva, votez impotriva. Daca ramanem cu votul liber o sa votez DA.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins

Proiectul Rosia Montana trebuie respins, a sustinut presedintele PNL si presedintele senatului Crin Antonescu. El a sustinut astfel zecile de mii de romani care au iesit in strada pentru a protesta pe marginea proiectului Rosia Montana,.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, luni, o conferinta de presa la sediul central al PNL. Acesta a declarat ca proiectul Rosia Montana trebuie respins. Cred ca proiectul exploatarii la Rosia.

Maria Grapini: Proiectul Rosia Montana a fost croit gresit si nu mai poate fi reparat

Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a declarat ca proiectul Rosia Montana a fost croit gresit si ca nu mai poate fi reparat. Problema.

Dan Sova: in calitate de senator voi vota pentru proiectul Rosia Montana

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat ca in calitate de senator in Parlamentului va vota pentru proiectul Rosia Montana. Politic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )