Libnet.ro
UNICEF

16:00

Uraganul Sandy provoaca panica la New York: Cozi imense la supermarketuri pentru provizii. Transportul public si parcurile, inchise

B1 B1,
Uraganul Sandy provoaca panica la New York: Cozi imense la supermarketuri pentru provizii. Transportul public si parcurile, inchise

Panica la New York, din cauza uraganului Sandy. Autoritatile au inchis reteaua de transport public, dar au oprit si accesul in parcuri, zone de joaca sau plaje. Mii de zboruri au fost anulate pe aeroporturile din. continuă pe B1

Uraganul Sandy provoaca deja ploi torentiale si inundatii in nord-estul SUA.

Nord-estul Statelor Unite este in stare de asediu in apropierea uraganului Sandy, care a provocat deja ploi torentiale pe litoral, inainte de ajunge pe coasta, paralizand economia si transporturile, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Haosul anuntat a intrerupt campania electorala cu opt zile inaintea alegerilor prezidentiale. Prioritatea este sa facem in asa fel incat sa salvam vieti, a declarat Barack Obama intr-o alocutiune la Casa Alba, la incheierea unei reuniuni de criza.

Americanii au format cozi imense pentru provizii, in asteptarea uraganului Sandy: Transportul public si parcurile au fost inchise

Panica la New York, din cauza uraganului Sandy. Autoritatile au inchis reteaua de transport public, dar au oprit si accesul in parcuri, zone de joaca sau plaje. Mii de zboruri au fost anulate pe aeroporturile din.

UPDATE. VIDEO. URAGANUL SANDY PARALIZEAZA SUA - Vezi cum se pregatesc americanii pentru ASEDIU.

UPDATE: Cozi imense s-au format, duminica, la magazine de produse alimentare si supermarketuri in New York, locuitorii orasului cumparand lucruri care sa le permita sa faca fata uraganului Sandy, ca sticle de apa, paine, produse proaspete, baterii, relateaza AFP, citata de Mediafax. Un newyorkez, Doug Barotra, se asteapta la ceea ce este mai rau odata cu apropierea uraganului. Dupa 45 de minute de stat la coada, el iese din supermarket cu bratele pline cu peste 50 de canete de bere. Atat .

SUA: Uraganul Sandy, retrogradat la rangul de furtuna tropicala. Washington si statul New York au declarat stare de urgenta

Guvernatorul statului New York si primarul Washingtonului au declarat vineri stare de urgenta o data cu apropierea uraganului Sandy, care ar putea lovi in urmatoarele zile coasta de nord-est a Statelor Unite, informeaza Mediafax. Sandy se indreapta incet spre coasta americana dupa ce a lovit zona Caraibelor, provocat moartea a 41 de persoane. Uraganul a fost poreclit Frankenstorm de unii meteorologi deoarece combina elementele unui ciclon tropical cu cele ale unei furtuni de iarna, informeaza Reuters. UPDATE Potrivit Reuters, uraganul Sandy a fost retrogradat sambata la rangul de furtuna tropicala.

LIVEVIDEO / FOTOGALERIE Uraganul Sandy a paralizat nord-estul Statelor Unite. 13 morti, peste 250 de mii de locuinte fara electricitate, scoli inchise si zboruri anulate

Sursa foto: Agerpres/APTransporturi in comun oprite, zboruri anulate, scoli inchise: nord-estul Statelor Unite este paralizat luni inaintea haosului anuntat de sosirea iminenta a uraganului Sandy pe coastele sale, bulversand campania electorala cu opt zile inainte de alegerile prezidentiale, scrie AFP. CLICK AICI sursa: New York Times) si AICI sursa New York Post) pentru FOTOGALERII cu strazi inundate din New York. 50: 13 morti. Autoritatile locale din statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Virginia si North Carolina au anuntat luni 12 morti, iar politia din Toronto a anuntat ca o femeie canadiana a fost ucisa de bucati de moloz smulse de rafale de vant. 000 de locuinte fara electricitate in Manhattan04:35 Explozie la o centrala electrica din Manhattan. 19 muncitori au ramas blocati luni noapte in interiorul unei centrale electrice din partea de est a Manhattanului03:35 O mare parte din Manhattan, de la est la vest, a ramas fara electricitate03:25 Potrivit unor oficiali ai statului New York, s-au inregistrat deja cinci decese.

Uraganul Sandy inchide bursa din New York; transportul in comun suspendat.

Bursa din New York va fi inchisa luni si, probabil, si marti, in urma trecerii uraganului Sandy, pentru prima oara dupa 1985, cand uraganul Gloria a impus o masura similara, a anuntat duminica seara operatorul Nyse Euronext, care a incredintat ca va asigura schimburile intr-o maniera electronica, potrivit AFP si Reuters, scrie Agerpres. In consultare cu alte burse si alti participanti ai pietei, Nyse Euronext isi va inchide pietele luni, 29 octombrie, sub rezerva confirmarii, si marti, 30 .

Imagini live: Uraganul Sandy a ajuns in New York (VIDEO)

UraganulSandy, care s-a format saptamana trecuta in zona insulelor Caraibe, se afla pe tarmul estic al SUA si se resimte deja in orase precum Boston, New York, Washington si New Jersey. Mai multe.

SUA: Autoritatile din New York suspenda serviciile de metrou, tren si autobuz in asteptarea uraganului Sandy

Autoritatile din New York suspenda duminica seara serviciile de metrou, trec si autobuz, inainte ca uraganul Sandy sa loveasca zona de coasta a SUA, a anuntat guvernatorul statului New York, Andrew Como, intr-o conferinta de presa. Meteorologii estimeaza ca super-furtuna Sandy va produce inundatii si vanturi puternica pe intreaga coasta estica, relateaza Reuters.

Stare de urgenta in New York si Washington, din cauza uraganului Sandy

Stare de urgenta la New York si Washington, in contextul in care uraganul Sandy ar ajunge in zona in cateva zile. Potrivit primarului orasului New York, Michael Bloomberg, autoritatile se asteapta la.

Toate mijloacele de transport in comun din New York vor fi astazi oprite, iar bursa va fi inchisa

In orasul New York metroul, autobuzele si trenurile au fost oprite ieri seara inainte ca uraganul Sandy sa loveasca astazi regiunea, au declarat surse oficiale pentru AFP, relateaza sursele de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )