Libnet.ro
UNICEF

19:00

Urmareste alegerile prezidentiale in timp real pe telefonul mobil

Adevărul Adevărul,
Urmareste alegerile prezidentiale in timp real pe telefonul mobil

Adevarul. ro vrea sa va ofere o experienta completa odata cu alegerile prezidentiale din 2014, care vor avea loc pe 2 noiembrie, iar turul 2 de scrutin, daca va exista unul, pe 16 noiembrie. Pentru a urmari in timp real cele mai noi informatii, am creat un cont de Twitter cu actualizari in timp real, unde va vom aduce in permanenta cele mai noi stiri, imagini si opinii ale candidatilor. continuă pe Adevărul

Iohannis si-a prezentat programul pentru alegerile prezidentiale la Palatul Parlamentului

Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedintia Romaniei, si-a prezentat programul pentru alegeri, in cadrul eveniment desfasurat luni la Palatul Parlamentului. Programul lui Iohannis pentru alegerile prezidentiale.

Candidatul PSD in alegerile prezidentiale: 2014 vs. 2009. Continuitati si discontinuitati discursive

In 2014, ca si in 2009, PSD foloseste acelasi concept menit sa intareasca narativul originar, iliescian al linistii. Rafinarea temei unitatii este observabila, prin declinarile sale istorice si patriotice, prin simbolistica si prin executiile vizuale de care PSD face uz. Ramane de vazut daca acesti steroizi conceptuali si imagologici vor aduce victoria asteptata inca din 2000. Vom vedea daca, asa cum spune romanul, in unire sta puterea.

Alegerile prezidentiale incep cu o fraudare generala

Campania electorala pentru alegerea noului presedinte incepe cu o Mega Frauda pentru care nimeni nu va raspunde. Legea cere ca pentru depunerea unei candidaturi sa existe peste 200 000 de semnaturi stranse, ori cei 14 candidati inscrisi in cursa electorala au depus deja peste 7 milioane. Aceste semnaturi ar arata un mare spirit civic la romani, unul din doi semnand deja pentru un viitor presedinte.

Provocarea Dilema Veche pentru Elena Udrea: cinci intrebari esentiale despre alegerile prezidentiale

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale 2014, Elena Udrea, a raspuns la cinci intrebari lansate de Dilema Veche intr-o editie speciala a revistei de cultura. Printre acestea i s-a cerut si un scurt comentariu pe marginea afirmatiei lui Andrei Plesu potrivit careia Romania a avut ghinion la presedinti.

Raportarea prezentei la vot in Maramures se va face telefonic sau prin SMS la alegerile prezidentiale

Alegerile prezidentiale care vor avea loc in luna noiembrie vin cu o serie de noutati fata de alegerile precedente. Astfel, sefii sectiilor de votare din judetul Maramures vor face raportarea prezentei la vot telefonic sau prin SMS.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )