Libnet.ro
UNICEF

11:00

Urzeala Tronurilor: Cum a fost realizata cea mai impresionanta scena de lupta

Playtech Playtech,
Urzeala Tronurilor: Cum a fost realizata cea mai impresionanta scena de lupta

Battle of the Bastards este episodul 9 din sezonul 6 din Urzeala Tronurilor, sezoncare se va incheia duminica, iar acesta a inclus cea mai impresionanta lupta din intregul serial. Daca sunteti fani Game of Thrones si nu ati vazut inca ultimul episod, este recomandabil sa ocoliti acest material pana cand l-ati vizionat. Trecand peste avertismentul []. continuă pe Playtech

FOTO + VIDEO. Cum se va incheia sezonul sase din serialul Urzeala Tronurilor

Noul episod al serialului HBO Game of Thrones/Urzeala Tronurilor aduce in prim-plan procesul lui Cersei Lannister. Totodata, in trailerul dat publicitatii, duminica seara, apar: Walder Frey, care se intoarce la Riverrun, Jon Snow si Sansa Stark, care raman vigilenti, in ciuda succesului impotriva lui Bolton, Melisandre, care este mustrata de Ser Davos.

Cea mai mare greseala a lui Iordanescu: 225 de minute pe banca pentru Sanmartean

Anghel Iordanescu s-a trezit in al 12-lea ceas si l-a introdus pe teren pe Lucian pe Sanmartean abia in ultima repriza pe care Romania a avut ocazia sa o joace la EURO 2016, in opinia noastra aceasta a fost cea mai mare eroare, fie ea una intentionata sau nu,a selectionerului.

Povestea Elisabetei, cea mai frumoasa fiica a Reginei Maria. A fost un copil egoist, o tanara foarte capricioasa, o femeie divortata si nefericita

Elisabeta, cea mai frumoasa dintre fiicele Reginei Maria, a ajuns, in urma casatoriei cu George I, Regina Greciei. Frumusetea nu i-a asigurat nici o casnicie fericita, nici implinirea. A divortat de rege si a trait modest, lucrand ca profesoara de pian, in exil.

Borza: Am taiat in carne vie pe toate palierele de costuri, iar Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania

Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania, cu o marja de profit operational de 68%, nemaivazuta in Romania, dupa ce au fost taiate costuri pe toate palierele, a declarat Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al companiei.

Hidroelectrica va fi cea mai profitabila companie, spune administratorul judiciar

Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania, dupa ce, in perioada insolventei, au fost taiate costuri pe toate palierele, a declarat, marti, Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, intr-o conferinta de presa prilejuita de iesirea societatii din insolventa, infrmeaza Agerpres.

Euro 2016 Sorin Cartu: Imi fac dusmani, dar spun ca e cea mai modesta echipa a Romaniei incepand din 1970

Romania mai are de disputat o partida in faza grupelor de la Euro 2016, tricolorii urmand sa intalneasca Albania duminica, 19 iunie, de la ora 22:00). O victorie i-ar putea duce pe tricolori in optimile competitiei din Franta. Chestionat pe marginea prestatiei Romaniei de pana acum, Sorin Cartu a fost direct: Imi fac dusmani, dar spun ca e cea mai modesta echipa a Romaniei incepand din 1970.

Este romanul cu cea mai mare pensie din tara. Cati bani ridica de la posta in fiecare luna

Gheorghe Balasoiu este de departe cel mai invidiat pensionar. Si asta pentru ca fostul procuror la Curtea de Apel Pitesti, dar si fostul director al Penitenciarului Colibasi, are o pensie de 36. 000 de lei pe luna, fiind considerata cea mai mare din Romania.

Cea mai batrana culturista din lume are 80 de ani. Nu o sa-ti vina sa crezi cat de bine arata (FOTO)

Cea mai batrana culturista din lume are opt decenii de viata. Desi nu mai este nici macar la a doua tinerete, femeia arata intr-un mod incredibil, iar daca nu si-ar recunoaste.

Cum prepari cea mai buna inghetata parfait din ingrediente naturale

Pentru ca tot a venit vara si caldura ne da peste cap, o inghetata buna e tot ce ne lipseste cand temperatura din termometre creste peste masura. Dar cea mai buna inghetata, din ingrediente naturale, o putem prepara chiar noi, acasa.

FOTO: Cea mai in varsta sustinatoare a tricolorilor, o femeie de 90 de ani

O romanca de aproape 90 de ani ar putea fi cea mai in varsta sustinatoare a echipei nationale a Romaniei, la Campionatul European de fotbal, informeaza UEFA, pe Twitter.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )