Libnet.ro
UNICEF

09:00

USL castiga, dar nu scapa de emotii.

România Liberă România Liberă,
USL castiga, dar nu scapa de emotii.

USL castiga alegerile fara emotii, potrivit sondajelor, dar liderii PNL si PSD raman in suspans pana la nominalizarea premierului. Electoratul cel mai loial USL se dovedeste a fi cel din sudul tarii, unde mai ales secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a reusit din nou sa-si mobilizeze simpatizantii in mai mare masura decat au putut-o face liderii PDL in vestul tarii in fiefurile ARD, fara sa fie timorat de acuzatiile de frauda din perioada referendumului pentru demiterea presedintelui pe . continuă pe România Liberă

USL castiga, suspansul privind numirea premierului continua.

USL castiga alegerile fara emotii, potrivit sondajelor, dar liderii PNL si PSD raman in suspans pana la nominalizarea premierului. Electoratul cel mai loial USL se dovedeste a fi cel din sudul tarii, unde mai ales secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a reusit din nou sa-si mobilizeze simpatizantii in mai mare masura decat au putut-o face liderii PDL in vestul tarii in fiefurile ARD, fara sa fie timorat de acuzatiile de frauda din perioada referendumului pentru demiterea presedintelui pe .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL: USL castiga DETASAT.

USL a castigat detasat alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, potrivit institutelor de sondare a opiniei publice CURS, CCSB si CSOP. Conform rezultatelor CURS, USL a obtinut 56,96% din voturi pentru Camera Deputatilor si 57,58% pentru Senat; potrivit CCSB, USL a obtinut 56,8% din voturi la Camera Deputatilor si 58,3% la Senat, iar CSOP crediteaza alianta cu 54% din voturi pentru Camera Deputatilor si 55% pentru Senat, potrivit Mediafax.

USL castiga alegerile

Rezultate CURS: USL a obtinut 56,96% din voturi pentru Camera Deputatilor si 57,58% pentru Senat CCSB: USL a obtinut 56,8% din voturi la Camera Deputatilor si 58,3% la Senat CSOP: USL-54% din voturi pentru Camera Deputatilor si 55% pentru Senat.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )