Libnet.ro
UNICEF

10:30

USR sesizeaza Curtea Constitutionala, privind proiectul de modificare a legii executarii pedepselor

Antena3 Antena3,
USR sesizeaza Curtea Constitutionala, privind proiectul de modificare a legii executarii pedepselor

Uniunea Salvati Romania a sesizat marti Curtea Constitutionala cu privire la proiectul de modificare a legii executarii pedepselor, reprezentantii USR sustinand ca acesta 'reduce toate. continuă pe Antena3

USR si PNL au sesizat Curtea Constitutionala cu privire la Legea executarii pedepselor

Mai multi deputati USR si PNL au transmis o sesizare catre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), cu privire la proiectul de modificare a Legii executarii pedepselor, care reduce toate sentintle la o treime.

Proiectul de modificare a Legii referendumului, raport favorabil in comisia juridica. Referendumul pentru revizuirea Constitutiei - in ultima duminica a perioadei de 30 de zile dupa adoptarea initiativei de revizuire

Senatorii juristi au dat, luni, un raport favorabil, cu unanimitate de voturi, propunerii legislative a PSD pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, care prevede ca referendumul de revizuire a Constitutiei trebuie sa aiba loc intr-o zi de duminica, ultima din interiorul perioadei de 30 de zile de la adoptarea de catre Parlament a initiativei de revizuire, potrivit News. ro.

USR si PNL au contestat la Curtea Constitutionala proiectul Legii executarii pedepselor

27 de deputati USR si 24 de la PNL au semnat o sesizare de neconstitutionalitate a proiectul de lege de modificare a Legii executarii pedepselor, invocand faptul ca nu a fost respectat principiul bicameralismului si ca reprezinta o gratiere mascata, informeaza News. ro.

USR si PNL au contestat la Curtea Constitutionala proiectul Legii executarii pedepselor

27 de deputati USR si 24 de la PNL au semnat o sesizare de neconstitutionalitate a proiectul de lege de modificare a Legii executarii pedepselor, invocand faptul ca nu a fost respectat principiul bicameralismului si ca reprezinta o gratiere mascata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )