Libnet.ro
UNICEF

11:00

UTI ameninta cu suspendarea serviciilor de mentenanta pentru Arena Nationala daca Primaria Bucuresti nu-i plateste datorii de peste 3,4 milioane lei

Hotnews Hotnews,
 UTI ameninta cu suspendarea serviciilor de mentenanta pentru Arena Nationala daca Primaria Bucuresti nu-i plateste datorii de peste 3,4 milioane lei

UTI Grup a anuntat marti ca ar putea suspenda serviciile de mentenanta tehnica, intretinere curenta si administrare pentru Arena Nationala, din cauza nerespectarii din partea Primariei Bucuresti a conditiilor contractuale si neonorarii platilor pentru serviciile realizate in perioada noiembrie 2014 - februarie 2015. Cuantumul datoriilor Primariei Municipiului Bucuresti fata de UTI Grup se ridica in prezent la peste 3,46 milioane lei, din care pentru peste 2,55 milioane lei s-a inregistrat o intarziere de peste 64 de zile de la data scadentei. Fara aceste lucrari de mentenanta, meciurile de fotbal programate pentru 2015 ar putea fi anulate, avertizeaza UTI. continuă pe Hotnews

Serviciile de intretinere pentru Arena Nationala, in pericol. Ce spune Oprescu despre datoriile pe care le are la firma care se ocupa de mentenanta stadionului

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marti, ca toate datoriile pe care le are municipalitatea vor fi achitate conform unui program bugetar, in contextul in care UTI Grup a anuntat ca va suspenda serviciile de intretinere a Arenei Nationale, din cauza ca primaria nu si-a platit datoriile.

Meciurile pe Arena Nationala ar putea fi anulate

UTI Grup a anuntat intr-un comunicat remis azi redactiei ca ar putea suspenda serviciile de mentenanta tehnica, intretinere curenta si administrare pentru Arena Nationala, din cauza nerespectarii de catre Primaria Municipiului Bucuresti PMB) a conditiilor contractuale si neonorarii platilor pentru serviciile realizate in perioada noiembrie 2014 - februarie 2015.

Arena Nationala in pericol sa nu mai gazduiasca niciun meci in 2015

Din cauza datoriilor acumulate de Primaria Municipiului Bucuresti PMB) catre societatea care asigura mentenanta la Arena Nationala, cel mai mare stadion al tarii ar putea fi scos din circuitul gazduirii meciurilor de fotbal in 2015.

Reactia lui Oprescu la datoriile catre firma care intretine Arena Nationala.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a spus ca el stia ca anul 2014 a fost incheiat fara datorii, dar ca vor fi platit, conform unui program bugetar si restul sumelor. UTI Grup, care asigura mentenanta Arenei Nationale a amenintat cu suspendarea serviciilor.

Meciurile de pe Arena Nationala ar putea fi anulate

Meciurile de pe Arena Nationala ar putea fi anulate, daca Primaria Bucuresti nu isi plateste datoriile catre furnizorii de servicii. Compania care se ocupa de serviciile de mentenanta tehnica ameninta.

Meciurile pe Arena Nationala ar putea fi anulate: PMB nu a respectat conditiile contractuale cu furnizorii de servicii

UTI Grup ar putea suspenda serviciile de mentenanta tehnica, intretinere curenta si administrare pentru Arena Nationala, din cauza nerespectarii de catre Primaria Municipiului Bucuresti a conditiilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )