Libnet.ro
UNICEF

23:00

Utile: Cel mai simplu mod prin care puteti evita un infarct; Factori care agraveaza psoriazisul; Alimentele expirate nu sunt neaparat stricate

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cel mai simplu mod prin care puteti evita un infarct; Factori care agraveaza psoriazisul; Alimentele expirate nu sunt neaparat stricate

Scortisoara, aliat in lupta cu kilogramele dupa 40 de ani. In multe dintre cazuri, alimentele preferate nu se afla pe lista celor sanatoase. Acestea nu numai ca ajuta sa ne mentinem in greutate sau sa slabim, ci contin si nutrientii de care. Un alt motiv pentru care nu poti sa dormi: mirosurile neplacute. Oamenii se simt mai relaxati si dorm mai bine atunci cand sunt inconjurati de un miros placut, sustine un nou studiu. Indepartarea surselor de miros neplacut din camera de. continuă pe Hotnews

Recordul Printului Charles: Daca va urca pe tron, va deveni cel mai in varsta print britanic care devine rege

Printul Charles, care avea doar trei ani atunci cand a devenit primul in ordinea de succesiune la tronul britanic, a doborat un record! Daca Printul Charles va urca pe tron, el va fi cel mai in varsta print.

Utile: Cele mai nocive alimente pentru tenul tau; Zece efecte negative pe care le produce nivelul scazut de testosteron; Va simtiti obositi mai tot timpul? Iata care ar putea fi cauzele; De ce ai probleme cu expectoratiile dimineata

Cel mai eficient exercitiu pentru a adormi mai repede. Somnul este foarte important pentru oameni, dar ce te faci atunci cand te pui in pat. Fisticul, bun pentru inima. Fisticul contine vitamine din complexul B si acid folic, esentiale pentru mentinerea sanatatii inimii, dar si antioxidanti.

HOT! Raluka, scene fierbinti cu iubitul, in cel mai recent videoclip Aroma

Raluka uimeste prin senzualitate si sex appeal in cel mai recent videoclip pentru piesa Aroma, semnata DJ Sava si Raluka feat. Connect-R. Videoclipul a avut premiera aseara, in cadrul decernarii de premii Media Music Awards, de la Sibiu. Raluka trece printr-o schimbare notabila de cand face din nou parte dintr-un proiect muzical alaturi de DJ .

Oltean: Rosia Montana, cel mai neconstitutional proiect de lege trimis Parlamentului de Guvern.

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean considera ca Rosia Montana este cel mai neconstitutional proiect de lege trimis Parlamentului de Guvern, din 1990 incoace, iar in eventualitatea in care el va fi votat in forma actuala, PDL este hotarat sa il conteste la Curtea Constitutionala, transmite Mediafax. PDL si-a exprimat foarte clar pozitia. Am spus ca suntem pentru investitii in domeniul minier, ca suntem pentru crearea de locuri de munca si orice initiativa de acest fel a Guvernului Ponta va .

Badea: caruta cu prosti s-a rasturnat pe net. E locul cel mai manipulat, cel mai stupid

Internetul este locul cel mai manipulat si neinformat din toate cele existente, a concluzionat Mircea Badea, joi, la Antena 3. Caruta cu prosti s-a rasturnat pe net. E locul cel mai manipulat, cel mai stupid,.

VIDEO BlackBerry introduce Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran de 5 inci si o baterie cu autonomie de pana la 25 de ore

Producatorul canadian BlackBerry a prezentat miercuri terminalul Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran mare de 5 inci, in incercarea de a reveni pe aceasta piata, transmite Bloomberg. Terminalul dispune de o baterie de 2880 mAh, cea mai mare folosita pana acum in terminalele BB, care ar permite folosirea telefonului pana la 25 de ore. BlackBerry se afla in mare dificultate, iar luna trecuta a anuntat ca exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si posibilitatea de vinde societatea.

Cel mai popular tweet al unui brand din istorie: ironia Nokia la adresa Apple

Nokia a profitat de lansarea iPhone 5S si iPhone 5C pentru a ironiza Apple cu un tweet si a reusit sa provoace un fenomen in social media. Mesajul finlandezilor este cel mai popular mesaj de brand din istorie.

Vanzarile Grand Theft Auto V, cel mai scump joc din lume, au depasit un miliard de dolari in primele trei zile de la lansare

Vanzarile celei de-a cincea serii din Grand Theft Auto, cel mai scump joc video realizat vreodata, au depasit un miliar de dolari in doar trei zile de la lansare, a anuntat vineri producatorul sau, Take-Two Interactive Software, citat de AFP.

Cel mai mare regret al sefului Microsoft - Ratarea intrarii pe segmentul telefoanelor mobile acum un deceniu

In 2007, la doar cateva zile de la prezentarea primului iPhone, Steve Ballmer se arata relaxat spunand despre smartphone-ul Apple ca e un aparat nu prea grozav de trmis e-mail-uri. Acum, Ballmer recunoaste ca cel mai mare regret al sau este ca Microsoft nu a intrat pe segmentul telefoanelor mobile la inceputul anilor 2000 cand ar fi fost deschizatoare de drumuri.

Cel mai recent film al lui Corneliu Porumboiu, proiectat la Noaptea Alba a Filmului Romanesc

Cel mai recent film al regizorului roman Corneliu Porumboiu, Cand se lasa seara peste Bucuresti sau Metabolism, va fi proiectat, vineri, in Capitala, la Noaptea Alba a Filmului Romanesc, informeaza un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )