Libnet.ro
UNICEF

18:30

Utile: Top 10 cele mai periculoase diete; Vrei sa visezi frumos? Iata ce trebuie sa faci; Metode de recuperare cand ne imbolnavim la strand

Hotnews Hotnews,
 Utile: Top 10 cele mai periculoase diete; Vrei sa visezi frumos? Iata ce trebuie sa faci; Metode de recuperare cand ne imbolnavim la strand

6 semne ca nu te hranesti corespunzator. E posibil ca micile tale probleme de sanatate sa insemne de fapt ca duci lipsa de ceva anume? Ai grija!Simptomele anemiei. Cand trebuie sa fim ingrijorati? Daca sunteti obosit chiar daca ati dormit bine sau va lipseste energia pentru activitatile normale, este posibil sa aveti anemie. Aceasta poate fi cauza principala a problemelor de memorie si a schimbarilor din starea de spirit. continuă pe Hotnews

Top 10 cele mai scumpe masini din lume

Bugatti Royale Kellner Coupe, model din 1931, a fost vandut pentru 8,7 milioane dolari in 1987. Insa aceasta masina, ca de altfel multe altele,nu vor fi incluse in lista de mai jos, deoarece acestea nu mai sunt disponibile pe piata.

Cele mai periculoase coduri PIN pentru carduri: 11% dintre parolele folosite sunt 1234

Un studiu realizat de Data Genetics a relevat faptul ca 11% dintre parolele folosite pentru carduri sunt 1234 si a descoperit care sunt cele mai populare coduri PIN, relateaza Huffington Post. Desi peste.

FOTO Top 5 cele mai frumoase sosele din Romania

Un clasament al celor mai frumoase drumuri din Romania trebuie, obligatoriu, sa inceapa cu Transfagarasanul si Transalpina. in afara de acestea, poate la fel de spectaculoase sunt si soselele care strabat Cheile Bicazului, Defileul Jiului si chiar drumul ce leaga Bistrita de Bucovina, prin Pasul Tihuta. Adevarul. ro va prezinta doar 5 dintre cele mai spectaculoase drumuri din tara noastra.

Tantarii, cele mai periculoase creaturi din lume?

Tantarul este cel mai evident produs al globalizarii, spun specialistii. El calatoreste odata cu noi, se adapteaza cu usurinta la noul mediu si devine foarte dificil de extirpat. Cel mai grav este, insa, ca transmite o varietate de boli.

Top 5 cele mai relaxante resorturi din lume

Este adevarat ca nu oricine isi poate permite sa-si cumpere o insula privata, asa cum au facut personalitati precum Johnny Depp ori Richard Branson. Totusi, exista in lume cateva resorturi fantastice situate pe insule exotice uitate de lume care iti ofera sansa unei vacante unice. departe de agitatia orasului. Continue reading .

Ce coduri PIN trebuie EVITATE cu orice pret. Topul celor mai periculoase parole pentru carduri.

Se pare ca avem o problema cu creativitatea. Exista peste 10. 000 de posibile variante ale unui numar format din patru cifre ce pot fi folosite drept coduri PIN pentru carduri, insa aproximativ 11 la suta dintre parolele folosite sunt 1234. Un studiu realizat de Data Genetics, bazat pe analizarea a 3,4 milioane de parole, a descoperit care sunt cele mai populare si, in consecinta, cele mai periculoase PIN-uri, scrie www. huffingtonpost. com. Cele mai populare 10 parole PIN: 1234, 1111, 0000, .

Financial Times: Romania are una dintre cele mai performante economii din UE

Cu o crestere economica de 2,2% in primul trimestru din 2013, Romania are una din cele mai performante economii din UE, iar o expansiune economica de cel putin 2% in 2013 pare realizabila si va face din aceasta tara un performer in randul colegilor din regiune, a aratat analistul Raiffeisen Bank International, Gunter Deuber, pe un blog din Financial Times.

Iulia Albu, cele mai socante aparitii!

Iulia Albu stie sa pregateasca si sa ofere cele mai socante si memorabile aparitii vestimentare din showbiz-ul romanesc. Stilistul iese isi pregateste cu atentie tinutele pentru pictorialele pe care le realizeaza si pentru evenimentele la care participa. Continue reading .

Top: cele mai frumoase masini din 2013

Cele mai frumoase masini din 2013 sunt pline de stil chiar daca sunt exotice sau retro, iar designul lor avangardist se continua si la interior, in unele cazuri cu o cabina de pilotaj imprumutata parca de la avioanele de vanatoare, scrie.

Riscul informatic si de securitate a datelor, in top 10 riscuri in industria asigurarilor in 2013

Pe masura ce asiguratorii se adapteaza la noul mediu economic, cu marje mai mici de profit si masuri de reglementare mai stricte, tendintele macroeconomice si mentinerea unei rate lente de crestere ocupa primul loc in topul riscurilor din industrie, se arata in studiul firmei de consultanta EY, la care au raspuns executivi din peste 65 de companii de asigurari de la nivel global. Studiul indica faptul ca doua riscuri noi si-au facut aparitia in topul riscurilor si oportunitatilor din industria asigurarilor, primul fiind riscul cibernetic si de securitate a datelor, care a depasit obiectivul strict de securizare a informatiilor, pentru a cuprinde provocari ca securitatea sistemelor si colectarea de date.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )