Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO Top 5 cele mai frumoase sosele din Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO Top 5 cele mai frumoase sosele din Romania

Un clasament al celor mai frumoase drumuri din Romania trebuie, obligatoriu, sa inceapa cu Transfagarasanul si Transalpina. in afara de acestea, poate la fel de spectaculoase sunt si soselele care strabat Cheile Bicazului, Defileul Jiului si chiar drumul ce leaga Bistrita de Bucovina, prin Pasul Tihuta. Adevarul. ro va prezinta doar 5 dintre cele mai spectaculoase drumuri din tara noastra. continuă pe Adevărul

Top: cele mai frumoase masini din 2013

Cele mai frumoase masini din 2013 sunt pline de stil chiar daca sunt exotice sau retro, iar designul lor avangardist se continua si la interior, in unele cazuri cu o cabina de pilotaj imprumutata parca de la avioanele de vanatoare, scrie.

Top 5 cele mai relaxante resorturi din lume

Este adevarat ca nu oricine isi poate permite sa-si cumpere o insula privata, asa cum au facut personalitati precum Johnny Depp ori Richard Branson. Totusi, exista in lume cateva resorturi fantastice situate pe insule exotice uitate de lume care iti ofera sansa unei vacante unice. departe de agitatia orasului. Continue reading .

TOP 10 cei mai bogati oameni din lume! Impreuna au o avere ce cumuleaza 450 de miliarde de dolari!

Revista Forbes a publicat topul celor mai bogati oameni din lume in anul 2013, iar aici se regasesc noua barbati si o singura femeie. Cinci dintre ei sunt din Statele Unite, doi din Franta, unul din Mexic, unul din Spania si unul din Hong Kong. Impreuna au o avere cumulata ce ajunge la 450 de miliarde de dolari. Continue reading .

Cele mai frumoase melodii romanesti de ascultat in drum spre mare

Pentru nostalgici, dar si pentru cei mai tineri am alcatuit un playlist cu piese romanesti numai bune de ascultat in timp ce sofezi pe drumul spre mare, alaturi de prieteni sau de persoana draga.

VIDEO Cele mai frumoase melodii romanesti de ascultat in drum spre mare

Pentru nostalgici, dar si pentru cei mai tineri am alcatuit un playlist cu piese romanesti numai bune de ascultat in timp ce sofezi pe drumul spre mare alaturi de prieteni sau de persoana draga.

Financial Times: Romania are una dintre cele mai performante economii din UE

Cu o crestere economica de 2,2% in primul trimestru din 2013, Romania are una din cele mai performante economii din UE, iar o expansiune economica de cel putin 2% in 2013 pare realizabila si va face din aceasta tara un performer in randul colegilor din regiune, a aratat analistul Raiffeisen Bank International, Gunter Deuber, pe un blog din Financial Times.

FOTO Yahoo News promoveaza cele mai frumoase sate din Transilvania

Printre cele mai pitoresti localitati prezentate, trei sunt din Brasov. Este vorba despre Sambata de Sus, Sercaia si Viscri.

TOP Profesorii universitari de la stat cu cele mai mari venituri in 2012

Matis Dumitru, profesor universitar la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, este in top cu cele mai mari venituri, ce depasesc 100. 000 de euro, obtinute in anul fiscal 2012, potrivit unui clasament realizat de economica. net pe baza declaratiilor de avere.

Cele mai frumoase vile inchiriate: aici si-au pus sigla firme ca Siemens, Eximbank sau Next Advertising

Cladirile istorice reprezinta una dintre variantele luate in calcul pentru spatii de birouri de multe din firmele locale, in special cand discutam de domenii ca avocatura, consultanta sau media si advertising. Aceste spatii sunt insa extrem de.

SPICE GIRLS MANIA! Cele mai importante momente din cariera celor cinci fete picante!

Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton si Victoria Beckham sunt fetele fenomen care au facut furori in anii 90 in lumea muzicii. In 1994 au infiintat trupa Spice Girls, iar in anul 1996 urcau pe primul loc in topurile muzicale din 30 de tari cu single-ul Wannabe. Succesul de care s-au bucurat cele cinci fete a fost asemanat chiar cu cel al trupei The Beatles. Continue reading .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )