Libnet.ro
UNICEF

01:05

O vacanta altfel: cele mai tari camere de hotel sub cerul liber

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O vacanta altfel: cele mai tari camere de hotel sub cerul liber

Daca anul acesta vrei sa faci ceva special in vacanta, ia in calcul o unitate de cazare altfel. Wall-Street. ro iti prezinta sapte variante de cazare in aer liber, in locuri pe care nu trebuie sa le ratezi, potrivit The Telegraph . continuă pe Wall-Street Ro

TOP cele mai utile aplicatii mobile pentru sport si dieta.

In magazinele virtuale Google Play, AppStore, Windows Phone sau BlackBerry World exista o multime de aplicatii mobile pentru sport si dieta, accesibile tuturor utilizatorilor de smartphone-uri care vor sa faca miscare, sa aiba o alimentatie sanatoasa si sa intre in forma. Printre cele mai utile aplicatii mobile pentru sport sunt cele dedicate alergarilor sau antrenamentelor fitness, acestea inregistrand de altfel si cel mai mare numar de descarcari. Aplicatiile pentru alergare Runtastic si .

LIVE VIDEO Cele mai avantajoase oferte last-minute si unde poti merge un weekend cu 100 de euro pe litoralul romanesc, in direct la Adevarul Live

In editia de astazi Adevarul Live, de la ora 15. 00, reprezentantii agentiilor de turism iti dau sfaturi pentru a-ti cumpara cele mai avantajoase pachete de vacanta de tip last-minute si-ti prezinta ofertele disponibile in acest moment.

Cele mai ciudate inghetate din lume: cu carne de cal, hummus sau lapte de mama

O baie in piscina, o bautura rece sau o portie generoasa de inghetata ar putea fi remediul perfect pentru o zi caniculara. Multi dintre noi ar renunta oricand la primele doua pentru o cupa de inghetata cu vanilie sau ciocolata. Altii, in schimb, ar alege arome cel putin exotice. Printre cele mai ciudate alegeri ar fi inghetata din branza cu mucegai sau cea preparata din ardei iuti jalapeno.

VIDEO Dupa dealuri si Din dragoste cu cele mai bune intentii vor fi proiectate la cel mai prestigios festival de film polonez

Lungmetrajele Dupa dealuri, in regia lui Cristian Mungiu, si Din dragoste cu cele mai bune intentii, de Adrian Sitaru, vor fi proiectate la Festivalul International de Film Nowe Horyzonty de la Wroclaw Polonia), care se va desfasura in perioada 18-28 iulie.

Sex, droguri, nuditate si violenta! Iata care sunt cele mai controversate videoclipuri ale tuturor timpurilor!

Au fost lansate de-a lungul anilor numeroase videoclipuri muzicale ce au starnit cotroverse si au ajuns chiar sa fie interzise de cele mai importante televiziuni. De la Madonna Like A Prayer, Pearl Jam Jeremy si pana la M. Born Free sau Robin Thicke Blurred Lines, ADPM iti arata astazi cele mai controversate clipuri ale tuturor timpurilor. Continue reading .

Universitatea Craiova si Mircea Badea - cele mai controversate subiecte de pe Wikipedia romaneasca

Un studiu realizat de patru cercetatori de la universitati din Marea Britanie, Ungaria si SUA au identificat cele mai controversate pagini de pe enciclopedia online Wikipedia. Aceste pagini sunt cele mai editate, deoarece Wikipedia se bazeaza pe aportul utilizatorilor.

TOP 10: cele mai bune scoli de business din lume

O diploma de MBA poate sa ofere un avantaj important in competitia acerba din business, daca alegi o universitate buna. In caz contrat, inseamna doar pierdere de timp si, mai ales, de bani. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune scoli de business.

Cele mai frumoase plaje din Rhodos.

Insula Rhodos ofera cele mai bune plaje de la Marea Egee distinse cu Steagul albastru pentru servicii excelente cu curatenie, intinderi cu nisip fin si ape clare. In partea de vest adie briza calduta perfecta pentru surfing, iar in est te retragi pentru o sesiue lenesa la soare. Ixia Beach este situata la 4 km sud-vest de orasul Rhodos, fiind preferata surferilor care vin aici dupa amiaza cand vantul si valurile le creeaza conditii excelente pentru practicarea acestui sport. Ixia Beach ofera .

Clasamentul hotelurilor cu cele mai bune servicii

Site-ul de turism online Expedia a prezentat marti, 18 iulie, clasamentul hotelurilor cu cele mai bune servicii oferite clientilor, disponibile in reteaua sa de turism.

FOTO Emir Kusturica, la Peninsula 2013: Romania este unul dintre cele mai bune locuri din lume unde se face muzica

Muzicianul si regizorulEmir Kusturicaa venit la festivalul Peninsula din Cluj impreuna cu trupa sa de gypsy-punk balcanicNo Smoking Orchestra. A cantat o ora si jumatate in fata a peste 4. 000 de peninsulari. Kusturica a criticat canalul MTV pentru faptul ca promoveaza muzica de proasta calitate, dar si productiile de la Hollywood. A mai afirmat ca prefera sa cante decat sa regizeze.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )