Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vaccinul antigripal, mai putin eficient pentru barbati.

România Liberă România Liberă,
Vaccinul antigripal, mai putin eficient pentru barbati.

Vaccinul antigripal este in general mai putin eficient pentru barbati in comparatie cu femeile, arata un studiu publicat luni in Statele Unite si citat de Mediafax. Faptul ca barbatii sunt mai vulnerabili decat femeile la infectiile bacteriene, virale sau parazitare era cunoscut de mult timp, insa oamenii de stiinta nu cunosteau niciun motiv bine definit pentru a explica acest fenomen. In afara de gripa, se stia deja ca sistemul imunitar masculin nu raspunde la fel de viguros ca cel feminin . continuă pe România Liberă

Vaccinul antigripal este mai putin eficace in cazul barbatilor cu un nivel ridicat de testosteron-studiu

Vaccinul antigripal este mai putin eficace in general in cazul barbatilor decat in cazul femeilor, scrie Agerpres. Acest fenomen pare sa fie legat de un nivel ridicat de testosteron, care submineaza reactiile sistemului imunitar, releva un studiu publicat luni in Statele Unite, citat de AFP. Ca barbatii sunt mai vulnerabili decat femeile la infectiile bacteriene, virale sau parazitare este un fapt stiut de multa vreme, dar nu se gasise o explicatie.

Business report: Ghidul impozitelor pentru 2014. Cum platesti mai putin cu 30%; Romania a trecut pragul de 600 km de autostrada. Cat de greu am ajuns aici si ce au facut altii; Frauda din sanatate este in floare, in ciuda milioanelor de euro cheltuiti pe

Investitiile in metalele pretioase, cele mai sigure. Pretul metalelor rare va inregistra o usoara crestere in 2014, iar economistii spun ca investitiile in aur raman profitabile pe termen lung Desi pretul unciei a scazut in ultimii ani, economistii. Hidroelectrica taie din salariile nesimtite. Compania va castiga inca 23 de milioane de euro din scaderea salariilor si a bonusurilor acordate angajatilor. Dupa ce a fost capusata ani la rand de contracte oneroase, dar si secatuita de.

Noua lista de compensate: cele mai multe medicamente, pentru cancer, diabet, boli reumatice

Cele mai multe medicamente incluse pe noua lista de compensate, care ar putea intra in vigoare odata cu pachetul serviciilor de baza - probabil la 1 martie, potrivit lui Eugen Nicolaescu, sunt pentru cancer, diabet, boli reumatice, prevenirea.

NOUA lista de COMPENSATE. Cele mai multe sunt pentru cancer, diabet si boli reumatice

Cele mai multe medicamente incluse pe noua lista de compensate, care ar putea intra in vigoare odata cu pachetul serviciilor de baza - probabil la 1 martie, potrivit lui Eugen Nicolaescu -, sunt pentru cancer,.

impreuna suntem si mai buni! Cadouri pentru un copil chinuit

Impreuna cu dumneavostra, telespectatorii, am dovedit ca suntem si mai buni! La Terpezita, undeva langa Craiova, Ionut, baiatul care a ars incercand sa faca focul, a primit vizita Antenei 3. A primit.

Noua lista de COMPENSATE: Cele mai multe medicamente, pentru cancer, diabet, boli reumatice.

Cele mai multe medicamente incluse pe noua lista de compensate, care ar putea intra in vigoare odata cu pachetul serviciilor de baza - probabil la 1 martie, potrivit lui Eugen Nicolaescu -, sunt pentru cancer, diabet, boli reumatice, prevenirea accidentelor vasculare si hepatite virale. Noua lista, data publicitatii duminica de Ministerul Sanatatii MS), a fost elaborata de 16 comisii cu peste 120 medici, profesori si academicieni, a precizat ministrul Sanatatii, Eugen .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )